Helsingin Gulliver lastenvaatekaupat (SULJETTU)

Venäläinen lastenvaatemerkki Gulliver operoi yhtä myymälää Helsingissä, Itis ostoskeskuksen puitteissa, Vartiokylän kaupunginosassa. (PÄIVITYS 2021: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)

Vuonna 1997 perustettu Gulliver on valmistanut kauniita ja laadukkaita lastenvaatteita vuodesta 2000 saakka.

Gulliver lastenvaatekauppa HelsinkiVaatteet on valmistettu “total look” periaatteella, muodostaen yhtenäisen tyyli- ja värimaailman kaikkiin elämäntilanteisiin: kouluun, kotiin, leikkeihin, liikuntaan, ja juhliin.

Gulliver-tuotemerkin vaatteista on tunnistettavissa myös vain tälle brändille ominainen tyyli, antaen mahdollisuuden luoda vaatekappaleiden avulla uniikin ulkonäön.

Yhtiö valmistaa vaatteita lapsille kolmen kuukauden iästä aina kahteentoista ikävuoteen saakka.

Voit tutustua myymälässä kaupan oleviin vaatteisiin ja niiden hintoihin firman verkkokaupan sivuilla, osoitteessa www.gulliver.fi.

Tuotemerkki on saanut suosiota etenkin kokoelmissaan käytetyistä värien ja mittasuhteiden harmoniasta sekä linjojen täsmällisyydestä, joiden tarkoituksena on tuoda hyvää makua edustavaa pukeutumiskulttuuria lapsen elämään jo pienestä pitäen.

Suomessa maaliskuusta 2014 toimineella Gulliverilla on myymälöitä myös Venäjän kaupungeissa Pietari, Jekaterinburg, Rostov-na-Donu, Novosibirsk, Samara, sekä Valkovenäjällä ja Kazakstanissa.

Gulliver Kauppakeskus Itis (PÄIVITYS 2021: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)
Itäkatu 1-7, 2. kerros
00930 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 9-21, la klo 9-18, su klo 12-18
www.gulliver.fi

Gulliver lastenvaateliike sijaitsee Itis kauppakeskuksen toisessa kerroksessa.

Muita lastentarvikekauppoja ostoskeskuksessa ovat muun muassa BR-Lelut, Jesper Junior, Lastentarvike, Moomin Shop, ja Polarn O. Pyret.