Helsingin Gymi Lasten ja nuorten kuntoklubi

Helsingin Lasten ja nuorten kuntoklubi Gymi sijaitsee osana Kauppakeskus Megahertsin palveluita, osoitteessa Insinöörinkatu 2.

Gymi on lasten ja nuorten liikuntaan erikoistunut kuntokeskus, jonka tiloissa järjestetään liikunta- ja voimistelutunteja kaikenikäisille lapsille ja nuorille.

Gymi Lasten ja nuorten kuntoklubi Kauppakeskus Megahertsi HelsinkiTuntivalikoimiin kuuluvat mm. telinevoimistelu, parkour, sirkus, jooga, tanssi, ja akrobatia.

Kunkin kurssin tunnille voi osallistua kertaluontoisesti, mutta varaamalla paikan koko kaudelle pystyy varmistamaan paikkansa ryhmissä.

Gymi järjestää oheispalveluina koululaisten liikuntaleirejä, synttäreitä, polttareita, TYKY-päiviä, sekä yksilöllisesti räätälöityjä tunteja seuroille, päiväkodeille, kouluille, yhdistyksille, ja yrityksille.

Kaikki Gymin liikuntatunnit ovat iän ja kehitystason mukaisesti suunniteltuja, ja ne toteutetaan yhteisen opetussuunnitelman mukaan.

Taitojen opettelu tällä tavalla vaiheittain ja oikeassa järjestyksessä takaa oppimisen sekä positiivisen liikuntakokemuksen.

Gymin tunnit sisältävät taitojen ja ominaisuuksien harjoitteluja, joilla luodaan pohjaa aktiiviselle, liikuntaan pohjautuvalle elämäntavalle, myös itsetunnun kehittyessä taitojen mukana.

Kilpailemisen sijaan Gymi painottaa tunneillaan yksilöllistä kehitystä, terveyttä, taitojen oppimista turvallisessa ympäristössä, mutta myös liikunnan tuomaa iloa.

Ryhmien koko Gymin tunneilla on tarkkaan harkittu, taaten ohjaajan huomion jokaiselle ja mukavan harjoitusilmapiirin.

Gymi sisältää liikuntaa varten ainutlaatuisen saliympäristön, johon kuuluvat telineitä ja välineitä, kuten volttirata, renkaat, tanko, ilmatrapetsi, puomit, sekä nojapuut.

Helsingin Gymi kuntoklubit

Gymi Lasten ja nuorten kuntoklubi Kauppakeskus Megahertsi
Insinöörinkatu 2, 2. kerros
00810 Helsinki
www.gymi.fi

Gymi kuntoklubit muualla Suomessa – yhteystiedot

Gymi Niittykumpu
Riihitontuntie 14
02200 Espoo
www.gymi.fi

Gymi Vantaanportti
Elannontie 5
01510 Vantaa
www.gymi.fi

Gymi Lasten ja Nuorten Kuntoklubin virallinen Facebook-sivusto on tarjolla osoitteessa www.facebook.com/GymiLastenjanuortenkuntoklubi.

Facebookiin tulee esimerkiksi uutisia kotimaisesta liikunnan maailmasta sekä Gymi-toimipaikkojen ajankohtaisesta toiminnasta.