Habitat Kamppi – huonekalu- ja sisustusliike Helsinki

Habitat Kamppi, brittiläisen ketjun huonekalu- ja sisustusliike Helsinki alueella, toimii kauppakeskus Kampin puitteissa, osoitteessa Urho Kekkosen katu 1.

Lontoossa vuonna 1964 perustettu Habitat on nykyisin yksi Euroopan ikonisimmista sisustusbrändeistä. Yhtiö tunnetaan etenkin innovatiivisista, moderneista, ja funktionaalisista designeistaan, sekä sisustustarvikkeistaan että huonekaluistaan.

Tämä suuntautuminen sai alkunsa perustaja Terence Conranin ideasta tuoda kodin sisustamiseen nykyaikaisia ja trendikkäitä ratkaisuja, aikaisempien vuosikymmenten synkkien ja tilaa vievien huonekalujen syrjäyttäjinä.

Habitat Kamppi - huonekalu- ja sisustusliike Helsinki.

Tuotekategorioina voit ostaa Helsingin myymälästä tuotteita olohuoneeseen, keittiöön, makuuhuoneeseen, toimistolle, ja puutarhaan.

Erikoisosaamisena ketjulla, joka on toiminut Suomessa ja Helsingissä vuodesta 2014 (nykyään huonekaluliike Vepsäläisen edustamana) ovat sohvat, nojatuolit, ja muut keskeiset huonekalut, valaistus, sekä kodin pientavarat.

Habitat Kamppi – huonekalu- ja sisustusliike Helsinki
Urho Kekkosen katu 1, 3. kerros, Kauppakeskus Kamppi
00100 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-20, lauantai 10-19, sunnuntai 12-18
habitat.co.uk

Voit saada lisätietoja uusista Habitat Kamppi myymälän tuotteista ja ajankohtaisista alennusmyynneistä ensimmäisenä etenkin paikan virallisen Facebook-sivun kautta, osoitteessa facebook.com/habitatsuomi/.

Tuotekategoriat – Habitat Kamppi – huonekalu- ja sisustusliike Helsinki

Olohuone: sohvat ja nojatuolit, nahkasohvat, kangassohvat, vuodesohvat, nojatuolit, pöydät, sohvapöydät, sivupöydät, säilytyskalusteet, kaapit ja lipastot, kirjahyllyt, seinähyllyt, tv- ja mediakalusteet, säilytyselementit, valaisimet, pöytävalaisimet, lattiavalaisimet, kattovalaisimet, kohdevalaisimet, koristevalaisimet, varjostimet, tekstiilit, viltit, huovat ja päiväpeitot, sisustustyynyt, matot, verhotangot ja -kiskot, sisustustuotteet, kehykset ja taide, kellot, peilit, kynttilät ja kynttilänjalat, maljakot ja ruukut, kukat ja kasvit, huonetuoksut.

Keittiö: pöydät, ruokapöydät, sivupöydät, tuolit, ruokapöydäntuolit, taittotuolit, jakkarat ja penkit, säilytyskalusteet, kaapit ja lipastot, kirjahyllyt, seinähyllyt, säilytyselementit, valaisimet, pöytävalaisimet, lattiavalaisimet, kattovalaisimet, kohdevalaisimet, koristevalaisimet, varjostimet, keittiön pientavarat, astiat, lasit, aterimet ja ottimet, kattaus ja tarjoilu, keittiötarvikkeet, ruoanlaitto, tekstiilit, keittiötekstiilit, verhotangot ja -kiskot, matot, sisustustuotteet, kehykset ja taide, kellot, peilit, kynttilät ja kynttilänjalat, maljakot ja ruukut, kukat ja kasvit, huonetuoksut, piensäilytys, laatikot ja korit, koukut, ripustimet ja telineet.

Makuuhuone: nukkuminen, patjat, pöydät, yöpöydät, sivupöydät, työpöydät, säilytyskalusteet, kaapit ja lipastot, kirjahyllyt, seinähyllyt, tv- ja mediakalusteet, säilytyselementit, naulakot, valaisimet, pöytävalaisimet, lattiavalaisimet, kattovalaisimet, kohdevalaisimet, koristevalaisimet, varjostimet, tekstiilit, vuodetekstiilit, viltit, huovat ja päiväpeitot, matot, sisustustyynyt, verhotangot ja -kiskot, piensäilytys, laatikot ja korit, koukut, ripustimet ja telineet.

Toimisto: pöydät, työpöydät, sivupöydät, tuolit, työtuolit, säilytyskalusteet, kaapit ja lipastot, kirjahyllyt, seinähyllyt, tv- ja mediakalusteet, säilytyselementit, naulakot, valaisimet, pöytävalaisimet, lattiavalaisimet, kattovalaisimet, kohdevalaisimet, koristevalaisimet, varjostimet, piensäilytys, toimistotarvikkeet, laatikot ja korit, koukut, ripustimet ja telineet.

Puutarha: puutarhakalusteet

Sohvat ja nojatuolit: nahkasohvat, kangassohvat, vuodesohvat, nojatuolit, rahit.

Kaikki huonekalut: pöydät, ruokapöydät, sohvapöydät, sivupöydät, työpöydät, yöpöydät, tuolit, taittotuolit, jakkarat ja penkit, työtuolit, ruokapöydäntuolit, säilytyskalusteet, kaapit ja lipastot, kirjahyllyt, seinähyllyt, tv- ja mediakalusteet, säilytyselementit, naulakot, nukkuminen, patjat.

Valaistus: valaisimet, pöytävalaisimet, lattiavalaisimet, kattovalaisimet, kohdevalaisimet, koristevalaisimet, varjostimet.

Pientavarat: keittiö, astiat, lasit, aterimet ja ottimet, kattaus ja tarjoilu, keittiötarvikkeet, ruoanlaitto, keittiötekstiilit, sisustustuotteet, kehykset ja taide, kellot, peilit, kynttilät ja kynttilänjalat, maljakot ja ruukut, kukat ja kasvit, huonetuoksut, kylpyhuone, kylpyhuonetarvikkeet, ihonhoito, kylpyhuonetekstiilit, pyyhkeet, tekstiilit, matot, sisustustyynyt, verhotangot ja -kiskot, kylpyhuonetekstiilit, pyyhkeet, vuodetekstiilit, viltit, huovat ja päiväpeitot, keittiötekstiilit, piensäilytys, laatikot ja korit, laukut ja sateenvarjot, koukut, ripustimet ja telineet, toimistotarvikkeet.