Helsingin Herttoniemen Kukka

Kukkakauppa Herttoniemen Kukka lukeutuu Kauppakeskus Megahertsin palveluihin, Herttoniemen kaupunginosan alueella Helsinkiä.

Saat hankittua Herttoniemen Kukasta kauniit kukat, komeat kimput, näyttävät kortit, addressit, sekä paljon muuta.

Herttoniemen Kukka Kauppakeskus Megahertsi HelsinkiKukkakaupan keskeiseen ammattiosaamiseen kuuluvat hienosti sidotut kukkakimput onnitteluihin, tervehdyksiin, surunvalitteluihin, tai vain arkipäivän iloksi kotiin.

Liikkeestä on saatavilla myös morsiuskimput ja muut hääkoristelut, surukimput ja -vihot, sekä arkkukoristeet ja muut surunvalitteluun liittyvät kukkakoristeet.

Esimerkkejä Herttoniemen Kukan toteuttamista töistä näissä kategorioissa löytyy liikkeen nettisivuilta, osoitteessa www.herttoniemenkukka.fi.

Voit ostaa kukkakaupasta lisäksi runsaasti erilaisia kukkivia ruukkukasveja ympäri vuoden, mukaanlukien tyylikkäitä viherkasveja.

Ruukkukukat ovat suosittuja esimerkiksi tuliaisina, onnitteluihin, ja kodin sisustuksen osana arjen piristystä tuomassa.

Oikein sisustukseen valittu suojaruukku voi olla jopa kodin näyttävänä kohokohtana.

Muista tuotteista Herttoniemen Kukka myy mm. Kekkilän multaa ja kukkaravinteita, myös kukkakeppejä.

Saat järjestettyä kukkaliikkeen kautta kukkatoimitukset maanantaista perjantaihin klo 15 asti, jolloin ne toimitetaan saman päivän aikana.

Kukkavälitykset laajemmalti Suomeen ja muualle maailmaan tapahtuvat Herttoniemen Kukan yhteistyökumppanin, Interfloran, kautta.

Herttoniemen Kukka Kauppakeskus Megahertsi
Linnanrakentajantie 2
00810 Helsinki
Aukioloajat: ma-la klo 10-18, su klo 12-16
www.herttoniemenkukka.fi

Kukkaliikkeeseen, joka operoi osana Herttoniemen Megahertsin kauppakeskusta, pääsee joko kadun puolelta tai ostoskeskuksen sisältä käsin.

Liike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä Herttoniemen metroasemalta ja Megahertsillä on toisaalta suuri parkkipaikka, mikäli tulet paikan päälle omalla autollasi.