Helsingin Hierontaplaneetta hierontakeskus

Hierontakeskus Hierontaplaneetta sijaitsee Helsingin Vuosaaren kaupunginosassa, kauppakeskus Columbuksen ja terveysaseman välisellä yhdyskäytävällä.

Liikkeen tarjoamat hierontapalvelut toteuttaa koulutettu klassinen- ja urheiluhieroja Niklas Norring.

Hierontaplaneetta hierontakeskus HelsinkiHierontapalveluita (klassinen- ja urheiluhieronta) on varattavissa neljässä kategoriassa: 30 minuuttia, 45 minuuttia, 60 minuuttia, ja 90 minuuttia.

Voit varata ajan hoitoihin joko soittamalla keskuksen asiakaspalvelunumeroon tai tekemällä varauksen paikan verkkosivuston online-lomakkeen kautta (www.hierontaplaneetta.fi, “Yhteystiedot” linkki).

Klassinen hieronta on hoitomuotona perinteistä ruumiin pehmytosien käsittelyä erilaisten lihaskireyksien sekä -jännitysten laukaisemiseksi.

Hoidon myötä, muokkaamalla lihaksia erilaisin ottein, tavoitteena ovat aineenvaihdunnan tehostuminen, kivun lievittyminen, ihon joustavuuden parantuminen, sekä kudoksen uudistumisen tehostuminen.

Klassista hierontaa voidaan käyttää hoitomuotona myös ennaltaehkäisemään erilaisia vaivoja.

Urheiluhieronta on puolestaan klassisen hieronnan metodien soveltamista urheilijoiden tarpeisiin.

Hoitomuoto edellyttää urheiluhierojalta laajempaa ymmärrystä urheilun aiheuttamien harjoitteiden ja rasitusten vaikutuksesta kehoon.

Tavoitteena urheiluhieronnassa on optimaalisesti edesauttaa urheilijaa erilaisissa harjoittelu- ja kilpailujaksoissa tai suoritustilanteissa.

Urheiluhieronnan tekniikoita on mahdollista käyttää myös mm. työperäisiin vaivoihin.

Huomaa, että klassisen hieronnan ja urheiluhieronnan suhteen löytyy joukko olosuhteita, joiden puitteissa tulisi välttää hierontahoitoja.

Selvitys näistä olosuhteista löytyy Hierontaplaneetan verkkosivuilta (“Hieronnan jälkeen” linkki).

Sinun tulisi ensisijaisesti olla yhteydessä omaan, hoitavaan lääkäriisi ennen hierontahoitojen aloittamista selvittääksesi hoidon soveltuvuuden tilanteeseesi.

Hierontaplaneetta Kauppakeskus Columbus
Vuotie 45, toritaso
00980 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 9-20
www.hierontaplaneetta.fi

Hierontaplaneetta sijaitsee kätevällä paikalla kauppakeskus Columbusta, toritasolla olevalla yhdyskäytävällä ostoskeskuksen ja terveysaseman välillä.

Paikalle pääsee helposti julkisilla kulkuvälineillä, joiden ohella pihasta löytyy myös asiakaspysäköinti omaa ajoneuvoa varten.