Helsingin Hiustalo parturi-kampaamot

Parturi-kampaamoketju Hiustalo toimii Helsingin kaupungissa kahdella toimipaikalla, joista toinen kauppakeskus Eastonissa (Kauppakartanonkatu 3) ja toinen, brändin THE HAIR alla, osana Stockmann-tavaratalon palveluita (Aleksanterinkatu 52 B).

Vuonna 2000 perustettu Hiustalo tarjoaa monipuolisen valikoiman parturi- ja kampaamopalveluita aina värjäyksistä ja leikkauksista erikoishoitoihin saakka.

Ketjun liikkeissä, jotka ovat ilmeiltään aina tyylikkään yksinkertaisia, puhtaita, sekä siistejä, löytyy ammattitaitoisia parturi-kampaajia, jotka osaavat toteuttaa toiveidesi mukaisen hiustyylin, antaen halutessasi myös runsaasti kotihoitovinkkejä ja -ohjeita.

Keskeisiä Hiustalon palveluita ovat hiustenleikkaukset, värikäsittelyt, kihartamiskäsittelyt, hoitokäsittelyt (Kerastase tai Redken hoidot), ripset ja kulmat (kulmien värjäys, kulmien muotoilu, ripsien värjäys, ripsien ja kulmien värjäys), sekä kampaukset (pikakampaus, päiväkampaus, ilta-/juhlakampaus).

Hiustalon Fiksaamo -konseptin avulla pääset palveluihin aina tarpeen ilmetessä ilman ajanvarausta. Fiksaamosta saat pika-avun, olipa tarve lounastauolla hiusrajojen tai otsahiusten siistimisestä tai pikakampauksesta arjen piristykseksi.

Kotikäyttöä varten Hiustalosta löytyy todella kattava valikoima kampaamotuotteita, aina selektiivisistä tuotteista outlethintaisiin tuotteisiin.

Stockmannin tavaratalossa THE HAIR nimellä toimiva parturi-kampaamo on suunniteltu erityisesti koko perheelle helposti lähestyttäväksi, ja sieltä löytyykin mm. perheen pienimmille autotuoli, jossa hiustenleikkaukseen tutustuminen käy helposti.

THE HAIR parturi-kampaamo Helsinki.

Hiustalo parturi-kampaamot Helsingissä

Hiustalo Easton
Kauppakartanonkatu 3, 1. kerros, Kauppakeskus Easton
00930 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-perjantai 9-21, lauantai 9-18, sunnuntai 12-18
www.hiustalo.fi

The Hair by Hiustalo
Aleksanterinkatu 52 B, 7. kerros, Stockmann
00100 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-perjantai 9-21, lauantai 9-19, sunnuntai 11-18
www.hiustalo.fi

Parturi-kampaamoketjun virallinen Facebook-sivu löytyy osoitteesta www.facebook.com/hiustalo/.

Voit myös seurata ketjun virallista Instagram-tiliä osoitteessa www.instagram.com/hiustalo/.