Helsingin Hugo Boss vaatekauppa

Saksalaisen Hugo Boss vaatemerkin Helsingin myymälä sijaitsee Aleksanterinkadulla, kaupungin ydinkeskustassa.

Elegantista muodistaan tunnettu ketju myy vaatteita maailmanlaajuisesti kokoelmissa BOSS, BOSS Orange, BOSS Green, sekä HUGO.

Hugo Boss HelsinkiNämä kokoelmat kattavat tuotevalikoiman, johon sisältyy kaikkea klassikoista moderneihin vaatteisiin, tyylikkääseen iltapukeutumiseen ja urheiluvaatetukseen, kuin myös jalkineita & nahka-asusteita

Hugo Boss merkin alla valmistetaan lisäksi muiden yhtiöiden toimesta, lisenssillä, muun muassa hajuvesiä, silmälaseja, lastenvaatteita, kodin tekstiilejä, sekä kännykköiden lisätarvikkeita.

Hugo Boss myymälä Aleksanterinkatu HelsinkiAleksanterinkadun myymälä on keskittynyt yhtiön tuotemerkeistä BOSS lippulaivamallistoihin.

BOSS kokoelman mallistot edustavat aitoa, hillittyä luksusta.

Miesten BOSS kokoelma tarjoaa modernia, hienostunutta liike- ja iltapukeutumista sekä sofistikoituneita vapaa-ajan vaatteita ja luksus-urheiluvaatteita työpäivän päättymisen jälkeiselle ajalle.

Naisten BOSS kokoelma sisältää puolestaan naisellisia tyylejä vahvalla fokuksella hienoihin kankaisiin ja erinomaisiin yksityiskohtiin.

Hugo Boss vaatteet HelsinkiNykyaikaisen liikepukeumisen rikas kirjo, eksklusiivinen vapaa-ajan pukeutuminen, ja hohdokkaat iltavaatteet yhdistävät muodikkaita siluetteja huippu-designiin sekä ajattomaan eleganssiin.

BOSS kokoelman loppusilauksena toimivat jalkineet ja asusteet, joita täydentävät kellot, silmälasit sekä hajuvedet.

Hugo Boss konserni operoi pääkaupunkiseudun puitteissa myymälää myös Helsinki-Vantaa lentoasemalla (terminaali 2, portti 27), joka sijaitsee Vantaan kaupungin alueella.

Lentoaseman Hugo Boss myymälästä voi ostaa sekä BOSS, BOSS Green (myös golfmallisto), sekä HUGO kokoelmia.

HUGO on yhtiön kokoelmista muodiltaan kaikkein ajankohtaisin & trendikkäin.

Mallisto edustaa nykyaikaisia design-trendejä sekä liike-elämään että vapaa-ajalle, asiakkaille, jotka suosivat progressiivisia tyylejä ja särmikästä, urbaania ilmettä pukeutumiselleen.

Naisten ja miesten HUGO kokoelmat ovat tapa luoda itsevarmoja, tyylikkäitä aksentteja omaan tyyliin. Tarjolla on lisäksi jalkineita, asusteita, sekä hajuvesiä.

Konsernina Saksan Metzingenistä käsin toimiva Hugo Boss on yksi maailman johtavia kalliimman hintaluokan ja luksuspukeutumisen yhtiöitä.

Hugo Bossin eri kokoelmia myydään maailmanlaajuisesti noin 7100:sta myyntipisteestä käsin. Omia myymälöitä ketjulla on yli 1010 kappaletta.

Helsingin Hugo Boss myymälät

BOSS Aleksanterinkatu
Aleksanterinkatu 44
00130 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 10-20, la klo 10-17, su klo 12-16
www.hugoboss.com

Hugo Bossin virallinen Facebook-sivusto löytyy osoitteesta www.facebook.com/hugoboss.

Facebook-sivuille tulee taustatietoja muun muassa uusista mallistoista, Hugo Boss tapahtumista, ja ajankohtaisista kampanjoista.