Helsingin Ideaforum lahjatavarakauppa

Ideaforum toimii keskellä Helsingin ydinkeskustaa, ostoskeskus Forumin katutason puitteissa (Mannerheimintie 20).

Kauppapaikkana Ideaforum on erikoistunut persoonallisiin lahjoihin, matkamuistoihin, sekä varsinkin erilaisiin värikkäisiin kortteihin.

Ideaforum lahjatavarakauppa Kauppakeskus Forum HelsinkiTiloissa on myynnissä kortteja, jotka sopivat esimerkiksi syntymäpäivää, uutta työpaikkaa, hopeahääpäivää, tai vaikkapa uutta kotia muistamaan.

Korttien ohella Ideaforumin suosituimpiin tuotekategorioihin lukeutuvat Suomi- ja Helsinki aiheiset matkamuistot, puiset lelut, mukit, pehmolelut, kirjat, kuin myös kahvit & teet.

Lisäksi hyllyillä on myös mm. kerhokassit, enkelikellot, retrotuotteet, patalaput, lämpömittarit, t-paidat, magneetit, muistikirjat, lelut, sekä kalenterit.

Oli kyseessä sitten elämän juhlahetki tai tarve piristää kodin arkea, Ideaforum tarjoaa monipuolisesti jännittäviä, inspiroivia, hauskoja, ja erilaisia tuotteita näihin tilanteisiin.

Myymälä pyrkii toiminnallaan olevaan luovuutta inspiroiva shoppailupaikka, jossa saat henkilökohtaista palvelua ja opastusta juuri kuvailemiisi tuotteisiin.

Ideaforum Kauppakeskus Forum
Mannerheimintie 20, 1. kerros
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 9-21, la klo 9-18, su klo 12-18 (joulukuu 12-21)
www.ideaforum.fi

Ideaforumilla on olemassa sisaryhtiö nimeltään Livingstone, joka on erikoistunut korttien suunnitteluun ja tuottamiseen.

Kaikki Livingstonen verkkosivuilla (www.livingstone.fi) esitellyt kortit ovat myynnissä Ideaforumin kaupassa.

Yritysasiakkaat saavat Livingstonen kautta myös räätälöidyt kutsu-, onnittelu-, joulu-, ja muut kortit.