Indiska myymälät Suomi – Helsinki, Kuopio, Tampere, Turku

Voit valita neljästä Indiska myymälät Suomi vaihtoehdosta maan alueella, mukana liikkeet alueilla Helsinki, Kuopio, Tampere, sekä Turku.

Indiska on vuonna 1901 Ruotsin pääkaupungissa Tukholmassa perustettu vaatteita, asusteita, ja sisustustavaraa myyvä ketju.

Kaikki tuotteet suunnitellaan Ruotsissa, designereiden toimesta, jotka rakastavat varsinkin Intiaa ja intialaista kulttuuria, mutta tuotteisiin otetaan vaikutteita kaikilta maailman kolkilta.

Indiska myymälät Helsinki - Kauppakeskus Kamppi.

Helsinki – Kauppakeskus Kamppi.

Tuotteet ovat usein tyyliltään uniikkeja, tarjoten sekoituksia intialaisia ja maailman vaikutteita sekä skandinaavista muotoilua, luoden ainutlaatuisia yhdistelmiä yksityiskohtia, värejä, kuvioita, ja energiaa.

Yhtiö antaakin asiakkailleen ainutlaatuisen mahdollisuuden näyttää ja sisustaa elämänsä samaan tapaan kuin miltä heistä tuntuu sisältäpäin.

Indiska liikkeet Turku - Hansakortteli.

Turku – Hansakortteli.

Tuotekategorioiden suhteen myymälöistä löytyvät vaatteista kokonaisuudet juhliin, mekot ja tunikat, hameet, topit, paidat, collegepaidat ja neuletakit, sekä housut.

Asusteiden osalta hyllyillä ovat juhlakorut, korut, huivit, hansikkaat ja hatut, sukat, laukut, jalkineet, aurinkolasit, vyöt, hiussomisteet, ja muita asusteita.

Sisustus- ja kodintavaroiden kategorioissa olevat kategoriat sisältävät sisustustavarat, verhot, lasit ja posliinit, organisointituotteet, kahvi- ja teetuotteet…

Indiska Suomi.

…tyynyt, keittiön tekstiilit, keittiön astiat ja ruokailuvälineet, lamput, kynttilät ja lyhdyt, Zence -kokoelma, Swedish Ninja -kokoelma, vuodevaatteet, peitteet, ruukut/vaasit, ja muut sisustustuotteet.

Ketjulla on fyysisiä myymälöitä Suomen ohella myös Ruotsissa ja Norjassa- kaikkiaan 48 toimipaikan verkostona.

Eksoottisteemaisten tuotteidensa suosion ohella ketjun menestyksen takaa löytyy voimakas panostus sosiaalisesti ja ympäristöllisesti vastuulliseen toimintaan.

Pääkaupunkiseudulla ketjulla on myymälä Helsingin ydinkeskustan Kauppakeskus Kampissa, osoitteessa Urho Kekkosen katu 1.

Indiska myymälät Suomi – yhteystiedot & aukioloajat

Helsinki – Kauppakeskus Kamppi
Urho Kekkosen katu 1, 1. kerros, Kauppakeskus Kamppi
00100 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-20, lauantai 10-19, sunnuntai 12-18
indiska.com/fi/

Kuopio – Kauppakeskus Matkus
Matkuksentie 60, 1. kerros, Kauppakeskus Matkus
70800 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-20, lauantai 10-19, sunnuntai 11-18

Tampere – Kauppakeskus Koskikeskus
Hatanpään valtatie 1, 2. kerros, Kauppakeskus Koskikeskus
33100 Tampere
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-20, lauantai 10-18, sunnuntai 12-18

Turku – Hansakortteli
Yliopistonkatu 20, 3. kerros, Hansakortteli
20100 Turku
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-20, lauantai 10-19, sunnuntai 12-18

Indiska myymälät Suomi toimipaikkojen virallinen Facebook-sivu on tarjolla osoitteessa facebook.com/IndiskaEN/.

Facebook-sivuille tulee muun muassa kohokohtia ajankohtaisesta tuotekuvastosta, tiedotuksia ketjun toiminnasta, sekä inspiraatioita tuotteiden käyttöä silmälläpitäen.