Helsingin Inglot kosmetiikkakauppa

Kosmetiikkakaupan ketju Inglot toimii Helsingin kaupungissa yhdellä myymälällä, keskustan ostoskeskus Kluuvissa (Aleksanterinkatu 9).

Inglot on kansainvälinen meikkeihin erikoistunut yritys, jonka kaupoista löytyy satojen sävyjen valikoima ammattilaistason meikkituotteita sekä tarvikkeita kohtuullisiin hintoihin.

Inglot kosmetiikkakauppa Kauppakeskus Kluuvi HelsinkiYhtiö on luonteeltaan myös monella tapaa erilainen kosmetiikkayritys, joka valmistaa lähes kaikki tuotteensa omilla tuotantolaitoksillaan, myyden tuotteet omien liikkeidensä kautta.

Löydät Inglot tuoteperheestä kaikki tuotteet ja tarvikkeet meikkaukseen, kevyistä päivämeikeistä vaativiin ja näyttäviin esiintymismeikkauksiin saakka.

1500 värin vaihtoehdoskaala takaa lähes rajattomat mahdollisuudet käyttää mielikuvitusta onnistuneen meikkauksen eteen.

Lisäksi Inglot tarjoaa ainutlaatuisen FREEDOM SYSTEM järjestelmän, jonka puitteissa jokainen asiakas voi rakentaa yksilöllisen, oman näköisensä paletin luomiväreistä, huulipunista, poskipunista, puutereista, jne.

Monille Inglot tuotteita käyttäville naisille on myös tärkeää se, että yhtiö on sitoutunut eläinkokeettomiin tuotteisiin ja toteuttaa kosmetiikkansa vain parhaita raaka-aineita hyödyntämällä.

Kaikki tuotemerkin kosmetiikat valmistetaan EU:n alueelta löytyvissä tuotantolaitoksissa, joista noin 95% on Inglotin itsensä omistamia.

Inglot kosmetiikka HelsinkiInglotin valikoimista löytyvät viimeisimmät meikkaustrendit niin värien, koostumuksien, kuin muotojenkin suhteen.

Saat halutessasi opastusta ja vinkkejä tarpeisiisi soveltuvien tuotteiden löytämiseen liikkeistä löytyviltä ammattimeikkitaiteilijoilta.

Kun Wojtek Inglot perusti kosmetiikkayrityksensä vuosikymmeniä sitten, inspiraationa oli tuolloin intohimo väreihin, joka näkyy keskeisenä elementtinä Inglotin toiminnassa nykyisinkin.

Inglot Cosmetics ketjuun kuuluu yhteensä noin 300 liikettä eri puolilla maailmaa. Suomen ensimmäinen Inglot kauppa avasi ovensa maaliskuussa 2010.

Helsingin Inglot myymälät

Inglot Kauppakeskus Kluuvi
Aleksanterinkatu 9
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 10-20, la klo 10-18, su klo 12-17
www.inglot.fi

Inglot myymälät muualla Suomessa – yhteystiedot

Inglot Vantaa Kauppakeskus Jumbo
Vantaanportinkatu 3, 1. kerros
01510 Vantaa
Aukioloajat: ma-pe klo 9-21, la klo 9-18, su klo 12-18
www.inglot.fi

Inglot Raisio Kauppakeskus Mylly
Myllynkatu 59
21280 Raisio
Aukioloajat: ma-pe klo 10–21, la klo 9–18, su klo 12–18
www.inglot.fi

Suomen Inglot ketjun virallinen Facebook-sivusto operoi osoitteessa www.facebook.com/inglotsuomi.

Facebookiin tulee mm. tietoja ketjun toiminnasta ja tuote-esittelyjä valikoiman kohokohdista.