Helsingin Johanna Gullichsen myymälä

Johanna Gullichsen Textile Craft & Design myymälä toimii osoitteessa Fredrikinkatu 18, osana Helsingin Design District aluetta.

Löydät Johanna Gullichsen myymälästä kudottujen kankaiden tuotteita, jotka täydentävät erinomaisesti sekä moderneja että traditionaalisia sisustuksia.

Johanna Gullichsen myymälä HelsinkiTuotteita kuvaavat etenkin rohkeat mutta selkeät kuvioinnit sekä luonnonmateriaalien hyödyntäminen, kuin myös käyttömukavuus, miellyttävät värit, ja helppokäyttöisyys.

Vuonna 1989 perustun yhtiön design periaatteiden taustalla on alusta saakka ollut skandinaavisten tekstiiliperinteiden moderni tulkinta.

Voit ostaa liikkeestä kankaita, tuotteita olohuoneeseen, mattoja, tuotteita keittiöön ja kauttaukseen, laukkuja ja asusteita, sekä tuotteita makuu- ja kylpyhuoneeseen.

Tuoteryhmistä kankaista löytyy ratkaisuja verhoiluun ja kaikkeen kodin käyttöön.

Kankaiden tyylinä ovat selkeät teemat, graafiset kuviot, ja hienostuneet väriyhdistelmät.

Johanna Gullichsenin olohuoneeseen tarkoitetut tuotteet ovat tyyliltään yhteensointuvia, tarjoten miellyttäviä värejä ja pehmeitä pintoja.

Valmiit tyynyt ja istuinratkaisut on suunniteltu monikäyttöisiksi ja mahdollisimman helposti muunneltaviksi kokonaisuuksiksi.

Tuotemerkin tekstiilit keittiöön tuovat omalta osaltaan lisäväriä kaikkiin kattauksiin, hienoina ruokailuhetken kohokohtina.

Johanna Gullichsen mattojen graafiset kuviot ovat saaneet alkunsa yhtiön kankaiden kuoseista.

Näitä mattoja, jotka kudotaan käsin Intiassa korkealuokkaisesta kashmirvillasta tai orgaanisesta puuvillasta, voidaan helposti yhdistellä isommaksi pinnaksi ja uusiksi kuvioiksi.

Johanna Gullichsen matot Helsinki

Tuotemerkin kylpytekstiilit ovat yksi malliston kohokohtia, sisältäen kestävästä pellavasta tehtyjä kudoksia, joita on mukava kantaa esimerkiksi matkoilla mukana.

Myymälässä on kaupan myös erilaisia laukkuja ja asusteita, joiden muodot tulevat kankaiden kuvioinnin inspiroimina.

Johanna Gullichsen on erinomainen valinta, mikäli etsit asusteita tai laukkuja, joiden avainominaisuuksia ovat omaperäisyys, käytännöllisyys, ja helppokäyttöisyys.

Kaikkien tuotteiden yhdistävänä teemana on monikäyttöinen suunnittelu, joka soveltuu sekä perinteiseen että nykyaikaiseen sisustukseen, ajattomaan tyyliin.

Brändin uniikki tuotemuotoilu tapahtuu pitkälti kankaan ehdoilla, joko sen materiaalin tai kuosin määrittelemänä.

Johanna Gullichsen Helsinki Design District
Fredrikinkatu 18
00120 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 11-18, la klo 11-15
www.johannagullichsen.com

Virallinen Johanna Gullichsen Textile Craft & Design Facebook-sivusto sijaitsee osoitteessa www.facebook.com/JohannaGullichsenTextileDesign.

Yhtiö käyttää Facebookia esimerkiksi tuotemerkkiin liittyvien design-uutisten kertomiseen sekä uutuustuotteiden esittelyyn.