Helsingin Kaakaopuu suklaakauppa-kahvila

Kaakaopuu suklaakauppa-kahvila kuuluu kauppakeskus Kampin palveluvalikoimiin, Urho Kekkosen kadun varrella Helsinkiä.

Myymälässä on kaupan belgialaisia suklaita, varsinkin Leonidaksen tuorekonvehteja, jotka valmistetaan tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista.

Kaakaopuu suklaakauppa-kahvila Kauppakeskus Kamppi HelsinkiYhteensä Kaakaopuun valikoimissa on noin 40-50 erilaista kohvehtia, joista löytyy suosikkituotteita kaikille asiakkaille.

Suklaakaupan tuotevalikoimiin sisältyvät myös Leonidaksen suklaalevitteet, suklaalevyt, suklaatikkarit, sekä marmeladit.

Lisäksi voit ostaa NewTreen luomusuklaita (suklaalevyt, suklaanapit, suklaalevitteet, ja suklaapatukat) ja Callebautin suklaanappeja valkosuklaasta tummaan alkuperämaasuklaaseen.

Kaakaopuun kahvilapuoli tarjoaa laadukkaita Johan&Nyström suodatin- ja espressokahveja, kuin myös teetä, kakkuja, sekä kesäkauden läpi herkullisia jäätelöitä.

Erikoisuuksiin myymälässä kuuluvat muun muassa tuoreella chilillä ja hunajalla maustetut Chili- sekä Maya-kaakaot, sekä kahvierikoisuudet Café Fondant ja Manon Café, jotka perustuvat samannimisiin Leonidas-konvehteihin.

Suklaakauppa-kahvila on ollut toiminnassa Kampin kauppakeskuksessa vuodesta 2005, ja nykyisissä liiketiloissa toukokuusta 2006.

Kaakaopuu Kauppakeskus Kamppi
Urho Kekkosen katu 1, E-taso
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 7:30-21, la klo 9-19, su klo 12-18
www.kaakaopuu.fi

Kaakaopuun Facebook-sivusto toimii osoitteessa www.facebook.com/pages/Kaakaopuu/145351535475441.

Facebookin kautta muun muassa esitellään Kahvipuun tuotteita ja kerrotaan myymälän ajankohtaisesta toiminnasta.