Helsingin Kaarna Baari & Keittiö suomalainen ravintola (SULJETTU)

Suomalainen ravintola Kaarna Baari & Keittiö Helsinki palvelee asiakkaitaan Forumin kauppakorttelissa, osoitteessa Mannerheimintie 20. (PÄIVITYS 2021: RAVINTOLA ON SULJETTU)

Kaarna on rento suomalaista keittiötä edustava ravintola, pohjoismaisilla vivahteilla.

Kaarna Baari & Keittiö Kauppakeskus Forum HelsinkiRavintola, joka avasi ovensa asiakkaille huhtikuussa 2009, tarjoaa menun yksinkertaisia ja selkeitä makuja sekä alueellisten pienpanimoiden parhaita tuotteita.

Kiitos ravintolan keskeisen sijainnin, Kaarna on loistava paikka tavata ystäviä, ja sen kaksi kerrosta suurine ikkunoineen Mannerheimintielle tarjoavat tunnelmallisen miljöön suuremmillekin tapaamisille.

Ruokalistan suomalaiseen makuun soveltuvien reilujen pääruoka-annosten (olutsuosituksineen) ohella menu sisältää kotimaisista raaka-aineista valmistettuja snapaksia ja snapaslautoja, sekä jälkiruokavalikoiman.

Kaarnan lounasruokailu on maanantaista perjantaihin klo 11-14.

Voit valita lounasruokailun lounasbuffet muodossa, johon sisältyy keittoa, kaksi pääruokaa lisukkeineen, salaattipöytä, tuoretta leipää ja kahvi tai tee jälkiruoaksi.

Lounasvaihtoehtoihin lukeutuu myös keittolounas, joka sisältää omalta osaltaan keiton, salaatin, tuoretta leipää ja kahvia tai teetä buffeesta.

Kaarna Baari & Keittiö (PÄIVITYS 2021: RAVINTOLA ON SULJETTU)
Mannerheimintie 20, 1. kerros – 2. kerros
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma-to klo 11-23, pe-la klo 11-24, su klo 12-21
www.ravintolakaarna.fi

Kaarnan ruokailusalista on mahdollista varata verholla erotettavissa olevat tilat yksityistapahtumia varten, maksimissaan 30 hengen kokoisille ryhmille.

Voit saada yli 15 henkilön kokoisia yksityistilaisuuksia varten myös räätälöidyn menun juomineen.