Helsingin KahVilla sisustus- ja lahjatavaraliike

Sisustus- ja lahjatavaraliike KahVilla toimii Helsingin Ullanlinnan kaupunginosan puitteissa, osoitteessa Korkeavuorenkatu 7.

Syyskuusta 2006 toiminnassa olleen KahVilla myymälän erikoisuutena ovat alusta saakka olleet erikoislahjat, suomalaiset käsityöt, sekä piensisustustuotteet.

KahVilla sisustus- ja lahjatavaraliike HelsinkiKokonaisuudessaan ostettavissa oleviin tuoteryhmiin lukeutuvat kattaustarvikkeet, sesonkituotteet, makeat herkut, piensisustus, herkkukorit, ja gourmet-tuotteet.

Voit tutustua tuotteisiin ja niiden hintoihin paikan liikkeen verkkosivujen kautta (www.zeberas.fi, linkki “KAHVILLA gift shop”).

Suosittuihin kohokohtiin tuotevalikoimissa kuuluvat ihanat suolaiset ja makeat herkut, sekä Suomesta että ulkomailta.

Valikoima vaihtuu voimakkaasti kaudesta toiseen, ja toiminnassa otetaan huomioon erilaiset juhlasesongit erikoistuotteineen.

KahVilla panostaa myös tuotteiden korkealaatuisuuteen, mukaanlukien käsityönä tehtyihin lahjapaketteihin. Lahjatavaroita (kuten herkkukoreja) on saatavissa yritysten erikoistarpeisiin räätälöityinäkin.

Toiminnassa on ollut mukana kesäkaudesta 2013 saakka lisäksi pöytiintarjoilua tarjoava, katuterassin omaava Robert’s Coffee Corner kahvilapuoli.

Robert’s Coffee Cornerilla on valikoimissaan mm. yli 40 lajikkeen teemenu, ja voit ostaa kaikkia laatuja myös irtoteenä mukaan, kuin myös Robert’s Coffeen kahviloista tutut gourmet-kahvit.

Kahvin oheen ostettavissa on paikanpäällä paistettuja leivonnaisia, smoothie-juomia, sekä kevyitä suolaisia välipaloja.

KahVilla
Korkeavuorenkatu 7
00140 Helsinki
Aukioloajat: ti klo 8:30-17:30, ke-pe klo 8:30-18:30, la klo 9-16
www.zeberas.fi

KahVilla löytyy aivan Helsingin keskieurooppalaisimman kadun, Korkeavuorenkadun varrelta.

Lyhyen kävelymatkan päässä liikkeestä (Tarkk´ampujankadun puolella) on mm. raitiovaunupysäkki linjalle nro. 10, jolla pääsee kätevästi paikan päälle ydinkeskustasta.