Kalinka – venäläinen ruokakauppa Helsinki & Vantaa

Kalinka, suosittu venäläinen ruokakauppa, toimii kahdella myymälällä pääkaupunkiseudun puitteissa, Kauppakeskus Itiksessä (Itäkatu 1-7) ja Kauppakeskus Tikkurissa (Asematie 4-10).

Yhtiön myymälät ovat erikoistuneet venäläisiin, itä-eurooppalaisiin, ja baltialaisiin (Viro, Latvia, Liettua) elintarvikkeisiin. Kaikkiaan tuotevalikoimiin sisältyy yli 500 erilaista tuotetta näiltä alueilta.

Kategorioina ostettavissa ovat mm. leivät, makeat ja suolaiset leivonnaiset, rinkelit, vohvelikakut, mehut, kivennäisvedet, limonadit, teet, kahvit, kaakaot, kurkkusäilykkeet, tomaattisäilykkeet, salaattisäilykkeet, suolakurkut, hapankaalit, borssikeitot, makeiset…

Kalinka Itis - venäläinen ruokakauppa Helsinki.

Helsinki – Kauppakeskus Itis.

…teet, mehut, leivät ja leivonnaiset, makkarat, savustetut lihatuotteet, puurot, siemenet, viljatuotteet, kastikkeet, sinapit, ketsupit, majoneesit, keksit, konvehdit ja karkit, piparkakut, suklaarasiat, sekä vohvelikakut ja vohvelit.

Kalinka Tikkuri - venäläinen ruokakauppa Vantaa.

Vantaa – Kauppakeskus Tikkuri.

Suosituimpiin yksittäisiin tuoteryhmiin lukeutuvat herkulliset suolakurkut, borssikeitot, itä-eurooppalaiset makeiset, leivonnaiset, ja teet.

Elintarvikkeiden ohella Helsingin ja Vantaan kaupoissa on myynnissä valikoima kauneudenhoito- ja terveystuotteita: hiustuotteet, kasvojenhoitotuotteet, sekä vartalonhoidon tuotteet.

Kalinka – venäläinen ruokakauppa Helsinki & Vantaa

Helsinki – Kauppakeskus Itis
Itäkatu 1-7, 1. kerros, Tallinnanaukio, Kauppakeskus Itis
00930 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-perjantai 9-21, lauantai 9-18, sunnuntai 12-18
facebook.com/Kalinka/

Vantaa – Kauppakeskus Tikkuri
Asematie 4-10, 1. kerros, Kauppakeskus Tikkuri
01300 Vantaa
Aukioloajat: maanantai-perjantai 9-20, lauantai 9-18, sunnuntai 12-18

Löydät Kalinka venäläinen ruokakauppa myymälän Itis kauppakeskuksen rakennuskompleksin puitteissa Tallinnanaukiolta.

Erikoisruokakauppojen suhteen voit shoppailla Itiksessä myös esimerkiksi gourmet-ruokia ja elintarvikkeita eri puolilta maailmaa ja kotimaasta (Food Market Herkku, -1. kerros).