Kampin Suutari Helsinki – Metrosuutarit

Kampin Suutari Helsinki, joka kuuluu Metrosuutarit ketjuun, on osa Kauppakeskus Kampin palveluita, ydinkeskustan alueella pääkaupunkia.

Kokonaisuudessaan paikan palveluvalikoimaan sisältyvät muun muassa perinteiset suutarintyöt, avaimet & lukot, kyltit, painatukset, teippaukset, tavarasäilytykset, nahkatyöt, teroituspalvelu, matkatavarasäilytys, sekä pyörähuolto.

Suutarintöiden puolesta palvelupiste tarjoaa kaikki perinteiset kenkiin liittyvät työt: kenkien korjaukset, paikkaukset, suojaukset, ja huollot. Esimerkkitöitä ovat koronkiinnitykset, pohjavuoret, takavuoret, ja vetoketjukorjaukset.

Kampin Suutari Helsinki - Kauppakeskus Kamppi.

Liike on lisäksi liukuesteiden erikoisliike, myyden vain parhaita CE-merkinnällä varustettuja liukuesteitä.

Valikoimiin sisältyy myös kattavasti erilaisia avaimia ja lukkoja, mukaanlukien Abloy- ja ura-avaimet, auton- ja ajonestoavaimet, Boda-avaimet, sekä avaimet ja lukot polkupyöriin, mopoihin, moottoripyöriin, ja työkoneisiin.

Voit teetättää Helsingin liikkeessä lisäksi kaikki tarvitsemasi kyltit, kilvet, opasteet, sekä plakaatit. Tässä suhteessa valikoimiin lukeutuvat muun muassa toimisto-opasteet, ovinimikilvet, kaiverretut kilvet, turvakilvet ja –tarrat, liikennemerkit, sekä mainos- ja messukilvet.

Painatusten puolesta liike toteuttaa tekstiilipainatukset yksi- tai nelivärisinä versioina. Haluamasi painatus voi olla tekstiä, grafiikkaa, tai vaikkapa kuvia.

Matkatavarasäilytys Helsinki - Kampin Suutari Helsinki.

Muita oheispalveluita ovat matkatavarasäilytys (Suomen Löytötavarapiste), teippaukset niin autoihin kuin ikkunoihinkin, veitsien, saksien, ja luistimien teroitukset, sekä pyörähuollon palvelut: pyörien puhdistukset, voitelut, kumin paikkaukset, ja renkaanvaihdot.

Lisäksi voit korjauttaa nahkatuotteita Kampin Suutari Helsinki palvelupisteessä, kuten laukut, kassit, matkalaukut, nahka-asusteet, pelivarusteet, sekä nepit ja napit.

Kampin Suutari Helsinki – Kauppakeskus Kamppi – Metrosuutarit
Narinkka 3, E-taso, Kauppakeskus Kamppi
00100 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-perjantai 9-21, lauantai 9-19, sunnuntai 12-18
kampinsuutari.fi

Kampin Suutari Helsinki kuuluu Metrosuutarit ketjuun, jolla on kaikkiaan viisi toimipistettä pääkaupunkiseudulla.

Kauppakeskus Kampin liikkeen ohella ketjun palvelupaikat sijaitsevat Kontulassa (Kontulan Ostoskeskus), Hakaniemessä (Hakaniemen halli), Kampin Sähkötalossa, sekä Espoon Tapiolassa (Kauppakeskus AINOA).