Helsingin Kartell Flagstore designkauppa

Italialainen design brändi Kartell on Helsingissä yhdellä lippulaivamyymälällä, osoitteessa Erottajankatu 5.

Vuonna 1949 Milanossa perustettu Kartell on yksi Italian tunnetuimpia design-tuotemerkkejä ja italialaisen muotoilun maailmanlaajuisia symboleja.

Kartell Flagstore myymälä HelsinkiKartell yhdistää tuotteissaan luovuutta, innovaatiota, funktionaalisuutta, laatua, sekä glamouria, luoden uniikkeja, ajankohtaisia kokoelmia tyyli-ikoneja erilaisista materiaaleista, mutta etenkin muovista.

Helsingin myymälässä kaupan oleviin tuoteryhmiin kuuluvat huonekalut, sisustustuotteet, valaisimet, sekä kodintarvikkeet.

Kartell tuotteista tulee tyypillisesti olennainen osa kodin arkielämän maisemaa, mutta muodostuen myös niiden nykyaikaisen muotoilun ansiosta sisustuksen kohokohdiksi.

Yhtiö tekee yhteistyötä maailman johtavien kansainvälisten designerien kanssa kokoelmiensa luomiseksi.

Kartell kokoelma on monitoiminen ja laajan viehätysvoiman omaava kokonaisuus, jossa tuotteita on helppo käyttää ja kauniita katsella.

Kartell penkki HelsinkiVärit, läpinäkyvyys, ja yksilölliset muodot ovat ominaisia Kartellin tuotteiden ominaisuuksia, jotka leikittelevät kaikilla aisteilla ja jotka tekevät brändistä välittömästi tunnistettavan.

Olennaista Kartellin kehitykselle on muovimateriaalin ja uusien teknologioiden kokeileva käyttö, joka on vuosien varrella tuonut kokoelmiin uusia innovatiivisia käyttötapoja ja esteettisiä ulottuvuuksia.

Tämä jatkuva kehitystyö on tuonut tuotemerkin muovimateriaaliin esimerkiksi satiini-viimeistelyn, läpinäkyvyyden, joustavuuden, kestävyyden ilmaston vaikutuksia vastaan, pehmeyden, ja yllättävät erikoisvärit.

Kartell lamput HelsinkiKäytännöllisyyden ja funktionaalisuuden ohella Kartell muovi on aistikasta ja arvokasta, muuttaen radikaalisti muovituotteisiin yleisesti liitetyt oletukset arkiobjektista aidoksi luksustuotteeksi.

Kartellin tietotaito jatkaa innovaatioiden rajojen etsimistä, mahdollistaen muotoilijoille uusia luovuuden ilmaisumuotoja uusia teknologioita ja materiaaleja käyttäen, luoden aitoja “teollisia vallankumouksia” koteihin.

Yhtiöllä on nykyään yli 130 oman tuotemerkin myymäläänsä, jonka ohella tuotteita myydään shop-in-shop kauppapaikoilla sekä jälleenmyyjien kautta globaalisti.

Kartell Flagstore Helsinki
Erottajankatu 5
00130 Helsinki
Aukioloajat: ma–pe klo 10–18, la klo 11–16
www.kartell.com/fi

Helsingin Kartell myymälän virallinen Facebook-sivu löytyy osoitteesta www.facebook.com/KartellHelsinki.

Myymälä käyttää Facebookia mm. ajankohtaisista brändin tapahtumista kertomiseen ja uusien tuotteiden esittelyyn.