Helsingin Kauniste myymälä

Osana Helsinki Design District aluetta toimiva Kauniste myymälä sijaitsee Fredrikinkadun varrella kaupunkia.

Kesällä 2008 perustettu Kauniste myy nuorten skandinaavisten suunnittelijoiden ja käsityöläisten luomia tekstiilidesign-tuotteita.

Kauniste myymälä HelsinkiTekstiilien ohella myynnissä on kankaita rullasta sekä tuotteita ompeluun ja käsitöihin, kuin myös perinteisiä suomalaisia kodintuotteita, kuten koivukoreja & puisia ruokailuvälineitä.

Voit tutustua tuotevalikoimiin Kaunisteen nettisivuilla, jossa kategorioina löytyvät keittiöpyyhkeet, kassit, tyynynpäälliset, essut, kukkarot, kankaat, tarjottimet, tiskirätit, huovat, sekä julisteet.

Kaunisteen toiminta perustuu nuorten suunnittelijoiden ja käsityöläisten ammattitaitoihin, jonka tuloksena syntyy kauniita, raikkaan oloisia kuoseja perinteisellä silkkipainomenetelmällä toteutettuna.

Kauniste myymälä Helsingissä

Yhtiön tavoitteena on tarjota asiakkailleen ajattomia tuotteita, joita voidaan käyttää vuosikymmenten kuluttua niin tyyliltään kuin kestävyydeltäänkin.

Tuotteet painetaan vesiohenteisia, liuotteettomia värejä hyödyntäen.

Materiaalina on puuvilla-pellava, pellavan tuodessa kankaisiin sekä kestävyyttä että käyttömukavuutta, tuotteiden kuivatessa ja kuivuessa hyvin.

Lisäksi pellavan tuotannossa muodostuu vain hyvin vähän ylijäämäjätteitä.

Kauniste Helsinki Design District
Fredrikinkatu 24
00120 Helsinki
Aukioloajat: ti-pe klo 11-18, la klo 11-16
www.kauniste.com

Kauniste liikkeen virallinen Facebook-sivusto sijaitsee osoitteessa www.facebook.com/Kauniste.

Facebook sivut ovat hyvä paikka muun muassa pitää silmällä uusia, myymälään tulevia tuotteita sekä muita uutisia liittyen liikkeen toimintaan.