Helsingin kaupunginmuseon museokauppa

Helsingin kaupunginmuseon yhteydessä sijaitseva museokauppa löytyy osoitteesta Sofiankatu 4.

Kaupunginmuseon museokauppa on yksi parhaista paikoista löytää Helsinki-aiheisia matkamuistoja ja tuotteita liittyen maan pääkaupunkiin.

Helsingin kaupunginmuseon museokauppaMonet myynnissä olevat tuotteet saavat uuden ulottuvuuden ja merkityksen kiertämällä Helsingin kaupunginmuseon kaupungista kertovan näyttelyn, johon on vapaa, ilmainen sisäänpääsy.

Museokaupan valikoimat kattavat monipuolisesti Helsinkiin ja kaupungin kulttuurihistoriaan liittyvää kirjallisuutta, postikortteja, sekä uniikkeja lahjatuotteita sekä matkamuistoja.

Suosittuja Helsinki-aiheisia tuotteita ovat esimerkiksi kaupunkiin liittyvä musiikki, julisteet, Helsinki huivit ja liinat, sekä kalentereita.

Kaupunginmuseon omien, erinomaisten julkaisujen ohella museokauppa myy muiden tahojen julkaisemaa Helsinki-aiheista kirjallisuutta.

Museon tuottamia julkaisuja ja muita tuotteita on myynnissä myös muissa kaupunginmuseon toimipisteissä, mutta paras valikoima löytyy juuri Senaatintorin ja Kauppatorin välisellä alueella olevasta kaupasta.

Helsingin kaupunginmuseon museokauppa – Torikorttelit
Sofiankatu 4
00170 Helsinki
Aukioloajat: ma-ke, pe klo 9-17, to klo 9-19, la-su klo 11-17
www.hel.fi/hki/Museo/fi/Museovierailu/Museokauppa

Helsingin kaupunginmuseo on julkaissut aina 1970-luvulta saakka säännöllisesti kaupungin kulttuurihistoriaa koskevaa tietokirjallisuutta.

Voit tutustua kaupunginmuseon kaikkien julkaisujen sisältö- ja hintatietoihin museon verkkosivujen kautta.