Helsingin Kippo jogurttikahvila

Jogurttikahvila Kippo sijaitsee kauppakortteli Forumin puitteissa Helsinkiä, ostoskeskuksen kolmannen kerroksen Kukontorilla.

Kipon valikoimiin kuuluvat luomu ja vegaani jäätelöjogurtit, fairtrade luomukahvit, kasvissandwichit, tuoreesti valmistetut luomusmoothie juomat ja -mehut, sekä raakaherkut.

Kippo jogurttikahvila HelsinkiKahvila panostaa toiminnassaan mahdollisimman pitkälle luonnollisiin ja lisäaineettomiin tuotteisiin. Tämän periaatteeen mukaisesti suurin osa tuotteissa käytetyistä raaka-aineista ovat luomua.

Jäätelöjogurttikahvilan herkulliset Frozen Yogurtit valmistetaan paikan omien, salaisten reseptien pohjalta. Lisukkeeksi voit ottaa mm. kotimaisia marjoja, luomupähkinöitä, luomuhedelmää, tai kahvilan omia kastikkeita.

Muita kohokohtia valikoimissa ovat luomukahvit ja teet, joiden kyytipojaksi löytyy esimerkiksi vegetariaanisämpylöitä ja raakakeksejä.

Suosituimpiin yksittäisiin tuotteisiin lukeutuu Sir Pesto voileipä, joka koostuu vegaanisesta pestosta, tofusta, aurinkokuivatusta tomaatista, rucolasta, sekä avokadosta.

Kaikki kahvilan voileivät ovat saatavissa tofulla, smoothie-juomat manteli- tai soijamaidolla, ja saat jogurttijäätelön halutessasi soijamaidosta valmistettuna.

Kippo Kauppakeskus Forum
Mannerheimintie 14-20, 3. kerros Kukontori
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 10:30-20, la klo 11-18, su klo 12-18
www.cafekippo.fi

Cafe Kippo jogurttijäätelökahvilan virallinen Facebook sivusto toimii osoitteessa www.facebook.com/cafekippo.

Facebookin kautta paikka kertoo esimerkiksi poikkeuksellisista aukioloajoistaan, tapahtumista, ja muista ajankohtaisista kahvilaan liittyvistä uutisista.