Kokkipuoti myymälä Espoo – Kauppakeskus Iso Omena

Kokkipuoti myymälä Espoo toimii kaupungin puitteissa Kauppakeskus Ison Omenan tiloissa, osoitteessa Piispansilta 11.

Myymälä on vuonna 1968 perustettu keittiötarvikkeiden erikoisliike, josta löytyy välineitä kaikille ruoanlaittajille, harrastelijoista aina ammattilaisiin saakka.

Parhaiten kauppa tunnetaan erinomaisista veitsistään, padoistaan, sekä kattilavalikoimistaan.

Kokkipuoti myymälä Espoo.

Kokonaisuudessaan päätuotevalikoimina myymälässä ovat veitset, valmistusastiat, työvälineet, tuotteet leivontaan, juomatuotteet, pienkoneet, kattaustuotteet, ja tekstiilit.

Mikäli olet ostamassa veitsiä, niiden valikoimat kattavat kokkiveitset, santokut, juures- ja pienveitset, liha- ja kalaveitset, leipä- ja sahalaitaveitset, pihviveitset, erikoisveitset, veitsi- ja tukkisetit, veitsenteroittimet, veitsien säilytystuotteet, leikkuulaudat, sekä sakset ja avaajat.

Sabatier keittiöveitset.

Ranskalaiset, klassiset Sabatier keittiöveitset.

Valmistusastiat kategoriassa hyllyillä on kaupan paistinpannut ja parilat, kattilat, kasarit, padat, uuniastiat, ja erikoisastiat.

Työvälineiden puolesta voit shoppailla tuotteita kuten pippurimyllyt, morttelit, tuotteet lihan, kalan, ja munan valmistamiseen, mitat, kulhot, ja siivilät, lastat, nuolijat, vatkaimet, ja siveltimet, tuotteet hedelmiä, yrttejä, ja vihanneksia varten, sekä pastan valmistamisen työvälineet.

Pizzavälineet - Kokkipuoti.

Pizzavälineet valikoimaa.

Leivontaa varten myymälässä ovat leivontavuoat, muffini- ja annosvuoat, leipä ja pizza tuotteet, työvälineet, kulhot, ja mitat, koristeluvälineet, ja tarjoilutuotteet.

Juoma-tuotteissa myynnissä ovat mm. samppanjatuotteet, viinituotteet, cocktail, olut & muut juomatuotteet, sekä tee- ja kahvituotteet.

Kokkipuoti myymälä - Espoo.

Kategoriasta pienkoneet, kattaus, ja tekstiilit löytyvät KitchenAid-tuotteet, tarjoiluastiat ja -välineet, Versace-tuotteet, sekä esiliinat.

Kaikki tuotteet on otettu myyntiin huolellisen valinnan kautta, niin suomalaiseen ruokailukulttuuriin kuin tyylimakuunkin soveltuvina ratkaisuina.

Kokkipuoti edistää kotimaista keittiökulttuuria erilaisten tapahtumien kautta, sillä myymälän puitteissa järjestetään ajoittain erilaisia teemallisia ruoanlaittotapahtumia, myös uutuusvälineisiin liittyen.

Kokkipuoti myymälä Espoo – Kauppakeskus Iso Omena
Piispansilta 11, 1. kerros, Kauppakeskus Iso Omena
02230 Espoo
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-20, lauantai 10-18, sunnuntai 12-17
kokkipuoti.fi

Voit saada lisätietoja Kokkipuoti myymälän tuotteista ja palveluista yhtiön virallisten sosiaalisen median sivujen kautta, kuten Facebookista osoitteessa facebook.com/kokkipuoti/.

Facebookiin tulee päivityksiä muun muassa liittyen liikkeen alennusmyynteihin, tapahtumiin Helsingissä ja Espoon liikkeessä, sekä kohokohtien esittelyjä tuotevalikoimista.