Helsingin Kriss vaatekauppa (SULJETTU)

Ruotsalainen Kriss vaatekauppaketju on edustettuna Helsingissä yhdellä myymälällä, kauppakeskus Forumin tiloissa (Mannerheimintie 20). (PÄIVITYS 2021: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)

Kriss on ruotsalainen muotitalo muotitietoisille, 30 vuotiaille ja sitä vanhemmille moderneille naisille, jotka arvostavat klassista tyyliä ja naisellisuutta.

Kriss Sweden vaatekauppa HelsinkiMuotitalon kokoelmat perustuvat pohjoismaisiin väreihin ja skandinaaviseen designiin.

Vaatteiden korkea laatu ja yksilölliset tyylit ovat merkittäviä kulmakiviä kaikessa Kriss-tuotteiden muotisuunnittelussa.

Kriss on yhtiönä ylpeä muotisuunnittelunsa (ja osan valmistuksesta) toimiessa Ruotsista käsin, lähellä luontoa ja designin inspiraation lähteitä.

Helsingin myymälästä ostettavissa oleviin vaatteisiin kuuluvat puserot, paidat ja topit, jakut, neuleet, mekot, hameet, housut, päällysvaatteet, sekä huivit.

Voit tutustua kaikkiin tuotteisiin ja tuotteiden hintoihin Krissin verkkokaupan sivuilla, osoitteessa www.kriss.fi.

Krissin muotisuunnittelu heijastaa sekä värejä että muotoja jotka antavat niille alkuperäisen tyylinsä. Vaatekappaleet perustuvat identiteetille, eleganssille, ja elämänlaadulle.

Jokainen kokoelma ja jokainen vaatekappale pitävät sisällään korkealaatuista käsityötaitoa, joka sekä tuntuu että näkyy.

Kriss vaatteet Helsinki

Kun Eivor Nilsson osti ompelukoneen vuonna 1982, hän tuskin aavisti että kyseessä oli alku kansainväliselle naistenmuodinketjulle nimeltään Kriss.

Alkuun tuotanto tapahtui Nilssoneiden kotitalon yläkerroksessa, jota seurasi vuonna 1989 ensimmäinen Kriss konseptimyymälä.

Nykyisin vaatekauppaketjuun kuuluu yli 70 myymälää alueilla Ruotsi, Norja, Tanska, Saksa, Suomi, ja Belgia. Ruotsin ohella brändi on poikkeuksellisen suosittu Saksassa.

Helsingin Kriss toimipaikat (PÄIVITYS 2021: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)

Kriss Kauppakeskus Forum
Mannerheimintie 20, 2. kerros
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 9-21, la klo 9-18, su klo 12-18
www.kriss.fi

Kriss toimipaikat muualla Suomessa – yhteystiedot (PÄIVITYS 2021: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)

Kriss Espoo Iso Omena
Piispansilta 11, 1-taso
02230 Espoo
Aukioloajat: ma-pe klo 10-21, la klo 9-18, su klo 12-18
www.kriss.fi

Suomen Kriss vaatekauppaketjun virallinen Facebook-sivusto operoi osoitteessa www.facebook.com/KrissFinland.

Facebookin kautta ketju esittelee muun muassa kauden malliston kohokohtia ja kertoo ajankohtaisista alennusmyynneistään.