Helsingin Kukontorin Hammaslääkärit

Kukontorin Hammaslääkärit palvelee Helsingin Forumin kauppakorttelin Kukontorin yhteydessä olevista tiloistaan käsin (Simonkatu 6B).

Kyseessä on moderni hammaslääkärikeskus, jonka palveluvalikoima kattaa korkealaatuiset yksityisen hammashoidon ratkaisut.

Kukontorin Hammaslääkärit Kauppakeskus Forum HelsinkiHammashoitolalla on oma keraamisiin kruunuihin ja -täytteisiin erikoistunut laboratorio henkilökuntineen, joka tarkoittaa, että saat laajatkin hampaiden hoitokokonaisuudet toteutettua nopeassa ajassa.

Sinun tarvitsee vain kertoa hoitavalle hammaslääkärillesi, mihin kuntoon haluat hampaidesi tulevan. Tarjolla ovat myös nukutushammashoidot.

Kokonaisuudessaan paikan palveluvalikoimat kattavat esteettisen hammashoidon, kirurgiset hoidot, hammaseroosion hoidot, hammaskiven poistot, paikkaushoidot, purennan hoidot, juurihoidot, röntgenpalvelut, sekä suuhygienistin palvelut.

Palveluista esteettinen hammashoito tähtää hampaiden ulkonäön parantamiseen keraamisten materiaalien tai muovin avulla, tai hampaita valkaisemalla.

Kukontorin Hammaslääkärit tekee näitä hoitoja huipputuloksilla, perustuen huolelliseen työhön, viimeisimpään tekniikkaan, ja satojen hoitojen kokemuksen tuomaan varmuuteen.

Esteettisen hammashoidon ratkaisuja ovat keraamiset laminaatit ja kuoret, hampaiden valkaisut, sekä keraamiset kruunut, paikat ja sillat.

Voit toteuttaa Kukontorin Hammaslääkäreillä myös kirurgiset hoidot.

Hammashoitolan vastaanotolla toteutetun toimenpiteet tehdään kivuttomasti paikallispuudutuksessa.

Keskeisiä kirurgisia hammashoitoja ovat hammasimplantit (keinojuuret, puuttuvien hampaiden korvaaminen), viisaudenhampaan leikkaukselliset poistot, hampaan juurenpään resektiot, sekä muut suukirurgiset toimenpiteet suukirurgian ammattilaisen suorittamana.

Helsingin Kukontorin Hammaslääkärit Kauppakeskus Forum
Simonkatu 6B, Kukontori, 3. kerros
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma-to klo 8-20, pe klo 8-16
www.kukontorinhammaslaakarit.fi

Löydät Kukontorin Hammaslääkärit aivan Helsingin ydinkeskustasta, Forumin kauppakeskuksen kolmannesta kerroksessa.

Tarkalleen ottaen hammaslääkäri on osa kauppakorttelin Kukontorin palveluita, jonne pääsee kätevästi etenkin Yrjönkadun sisäänkäynneistä.