Helsingin Kuvatapio liikkeet

Kuvakauppa Kuvatapio toimii Helsingin kaupungissa kolmella myymälällä, joista yksi on kauppakeskus Redin tiloissa (Hermannin rantatie 5).

Myymälöiden palveluvalikoimiin kuuluvat muun muassa passikuvat, kuvakirjat, kuvalahjat, kuvasta kuvat (suurennettuna – korjailtuna – alkuperäisenä), ja digitoinnit (diat, negat, VHS-kasetit ja kaitafilmit sähköiseen muotoon).

Esimerkkejä suosituista kuvalahja- ja sisustustuotteista ovat mm. valkoinen muki kuvalla, palapeli 25x36cm / 150 palaa, tyynyliina 40x40cm, kuvamagneetti 5x7cm, canvastaulu 50x70cm, kuin myös olkalaukku.

Lisäksi Kuvatapio tarjoaa valokuvaamo-palvelut, mm. lapsikuvat, hääkuvat, muotokuvat, perhekuvat, henkilöstökuvat, sekä yo / rippikuvat.

Liikkeessä asioidessasi voit henkilökunnan avustuksella tilata paperikuvat kamerasta, kännykästä, muistitikulta tai kortilta vaikka heti mukaan. Myymälästä saat myös mukaasi kuvakirjat, kortit, mukit jne. omilla kuvillasi varustettuna.

Saat passi-, ajokortti- henkilökortti- ja viisumikuvat ilman ajanvarausta ja heti mukaan.

Sähköisiä kuvia Kuvatapiosta saa myös mm. yrityksen tunnistekorttiin, mopokorttiin, vartijakorttiin, pysäköintilupaan, kuljettajan am.pät.korttiin, opiskelijakorttiin, uimakorttiin, järjestyksenvalvojakorttiin, yrityksen nettisivuille, tai vaikkapa CV:hen / työhakemukseen.

Kuvatapio kuvakauppa kauppakeskus Redissä Helsingissä.

Kuvatapio kuvakaupat Helsingissä

Kuvatapio Kauppakeskus Redi
Hermannin rantatie 5, K1, Sköne, Kauppakeskus REDI
00580 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-21, lauantai 10-19
www.kuvatapio.com

Kuvatapio Munkkivuori
Raumantie 1
00350 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-perjantai 9:30-17:30, lauantai 10-15
www.kuvatapio.com

Kuvatapio Kaari
Kantelettarentie 1
00420 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-20, lauantai 10-18, sunnuntai 11-18
www.kuvatapio.com

Saat tarkempia ohjeita muun muassa omien kuvien netissä teettämiseen ja myymälästä hakemiseen Kuvatapion verkkosivuilta (www.kuvatapio.com).

Nettitilaaminen toimii yhteistyössä Kuvatilaus.fi palvelun kanssa kun tilaat valokuvat, kuvakirjat, canvastaulut, hiirimatot, kiitoskortit, joulukortit, kalenterit, magneetit, mukit, palapelit, T-paidat.