Helsingin Lahjatalo.fi lahjatavarakauppa (SULJETTU)

Lahjatavarakauppa Lahjatalo.fi on osa Helsingin ostoskeskus Forumin palveluvalikoimia, osoitteessa Simonkatu 6. (PÄIVITYS 2021: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)

Lahjatalo.fi verkkokaupan fyysisen myymälä edustaa yhtiön monipuolisia, noin 2000 tuotteen valikoimia.

Lahjatalo.fi lahjatavarakauppa HelsinkiLöydät liikkeestä ideoita lahjatavaroiksi kaikenikäisille lapsille, nuorille, naisille ja miehille, mutta myös omaa kotia koristamaan.

Suosittuihin tuotteisiin lukeutuvat mm. kastelahjat, enkelit, kehykset, kellot, unisiepparit, korurasiat, ja tuulikellot.

Tuotteisiin voi tutustua Lahjatalo.fi verkkokaupan sivuilla

Nettikaupassa tuotekategorioina ovat Vintage Lane -sarja, Suomi-tuotteet, Willi Pohjola, enkelit & keijut, albumit & valokuvakehykset, häät & merkkipäivät, lapset, kastelahjat, kummilahjat, tuotteet naisille…

…tuotteet miehille, eläimet, kellot, mukit, astiat & kattaus, nostalgia, kynttilät, tuikut, kynttilänjalat, paperituotteet & kortit, sisustustuotteet, Tiffany- ja lasityöt, kristalli, posliini, emali, sekä somistus & telineet.

Vuonna 2001 perustettu verkkokauppa Lahjatalo.fi on toiminut kauppakeskus Forumissa fyysisellä myymälällä tammikuusta 2015 saakka.

Laadukkaisiin lahjatavaroihin erikoistunut liike sisältää oman suunnittelun ja maahantuonnin ansiosta paljon yksilöllisiä ja tasokkaita lahjoja pieniin sekä suuriin tapahtumiin.

Halutessasi saat myymälässä opastusta ja vinkkejä tuotteiden hankintaan.

Lahjatalo.fi Kauppakeskus Forum (PÄIVITYS 2021: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)
Simonkatu 6, 2. kerros, katutaso
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 10-20, la klo 10-17, su klo 12-16
www.lahjatalo.fi

Hyvä tapa seurata uusien tuotteiden tulemista Lahjatalo.fi liikkeen hyllyille on paikan Facebook-sivusto.

Facebook-sivusto, jossa kerrotaan myös muista yhtiölle ajankohtaisista tapahtumista, löytyy osoitteesta www.facebook.com/pages/Lahjatalofi/100358013349196.