Lankamaailma myymälät – Helsinki, Oulu, Tampere, Turku

Lankamaailma myymälät toimipaikkoja löytyy koko maan puitteissa 4 kappaletta, alueilta Helsinki, Oulu, Tampere, sekä Turku.

Lankakauppa- ja käsityöliikeketjun myymälöitä (ja verkkokauppaa) operoi vuonna 1986 perustettu Nordia Produkter, perinteikäs ja luotettava neulelankojen & neuleiden maahantuonti- ja tukkuliikeyritys.

Ketjun tuotevalikoima vaihtelee hieman myymälästä toiseen, mutta tarjolla on normaalisti neulelankojen ja käsityötarvikkeiden ohella muun muassa laadukkaita norjalaisneuleita & neuleasusteita, matkahuopia, sekä lahjatavaroita.

Lankamaailma Helsinki myymälä.

Helsinki (Oulunkylä).

Mikäli olet ostamassa lankoja, niitä löytyy kategorioissa akryylilangat, alpakkalangat, bambusekoitelangat, efektilangat, ekologiset langat, erikoiskuidut, huivilangat, mohairlangat, puuvillalangat, puuvillasekoitelangat, silkkisekoitelangat, sukkalangat, villalangat, villasekoitelangat, sekä virkkauslangat.

Neulonta- ja käsityötarvikkeiden suhteen voit ostaa myymälöiden hyllyitä esimerkiksi sukkapuikot, pyöröpuikot, vaihtopäät ja kaapelit, neulepuikot, puikot ja puikko-osat, tarvikesetit, virkkuukoukut, muut neulontatarvikkeet, ompelutarvikkeet, huivisoljet ja huivineulat, ja huovutusvillat.

Lankamaailma puikko-ja koukkusetit.

Neuleet valikoimat kattavat omalta osaltaan etenkin neulepaidat, huovat & kuteet.

Monille myymälöiden kohokohtiin lukeutuvat erilaiset virkkauskuteet ja matonkuteet.

Lankamaailma matonkuteet.

Matonkuteet valikoimaa.

Perustrikookudetta löytyy useassa eri värissä, tosin tarjolla olevat värit vaihtelevat ketjun sisällä myymälöittäin. Trikookude on teollisuuden ylijäämää ja vyyhdit saattavat sisältää solmuja sekä paksuusvaihtelua.

Muiden kudontamateriaalien valikoima vaihtelee myymälöittäin. Helsingin kauppapaikka sisältää mm. mini-ontelokudetta, joka soveltuu parhaiten mattoihin sekä torkkupeittoihin. Liikkeestä, joka on ollut avoinna toimipaikallaan Oulunkylässä vuodesta 2008, voit tilata myös valmiita loimia.

Lankamaailma Helsinki – langat valikoimia.

Myymälät järjestävät asiakkailleen ‘Neuletapaaminen’ tapahtumia, johon tervetulleita ovat kaikki neulomisesta ja muista käsitöistä innostuneet. Normaalisti tapaamiseen osallistujat saavat lisäksi alennuskupongin, jolla saa 20% alennusta normaalihintaisista langoista.

‘Neuletapaaminen’ tapahtumien ajankohdat vaihtelevat liikkeestä toiseen, mutta esimerkiksi Helsingin toimipaikka on pitänyt niitä jokaisen kuukauden toisena ja neljäntenä lauantaina klo 12-15.

Lielahti (Tampere).

Lielahti (Tampere) myymälässä erikoisuutena on suuri outlet-osasto, jossa myydään lankaerien loppuja merkittävästi alennetuin hinnoin sekä pysyvän valikoimankin lankoja tukkupakkauksina normaalihintaa edullisemmin.

Suosittuna erikoisuutena Turun keskustassa olevana liikkeessä on takahuoneesta löytyvä, supersuosittu yllätyspussilaari, jonne myymälä pussittaa lankaerien viimeisiä keriä, näytekeriä ja pikkuvikaisia lankoja (kuten niitä mistä on jo neulottu mallitilkkuja).

Lankamaailma Oulu - Lankamaailma myymälät.

Oulu.

Oulun myymälä on omalta osaltaan Pohjois-Suomen suurin lankakauppa, johon tullaan shoppailemaan pitkienkin matkojen päästä.

Autolla asioiville lähimmät mittaripaikat suhteessa Oulun liikkeeseen ovat Koulukadun varrelta (keskustan parkkihallit ovat kävelymatkan päässä). Kaupungin rautatie- ja linja-autoasemalta myymälään on matkaa noin 500 metrin verran.

Lankamaailma myymälät Suomi – aukioloajat & yhteystiedot – Helsinki, Oulu, Tampere, Turku

Helsinki – Liikekeskus Ogeli
Kylänvanhimmantie 29, Liikekeskus Ogeli
00640 Helsinki (Oulunkylä)
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-19, lauantai 10-16, sunnuntai 12-16
lankamaailma.fi

Oulu
Saaristonkatu 27
90100 Oulu
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-18, lauantai 10-16, sunnuntai 12-16

Tampere Lielahti
Possijärvenkatu 1
33400 Tampere (Lielahti)
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-19, lauantai 10-16, sunnuntai 12-16

Turku
Humalistonkatu 1 (entinen Posti)
20100 Turku
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-18, lauantai 10-16, sunnuntai 12-16

Voit saada lisätietoja Lankamaailma myymälät toimipaikoista seuraamalla yhtiön virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten Facebookia osoitteessa facebook.com/lankamaailma/.

Facebook-sivulle tulee muun muassa tietoja ajankohtaisista tarjouskampanjoista, alennusmyynneistä, uusista lanka-ja käsityötuotteista, ‘Neuletapaaminen’ ajankohdista, sekä esittelyjä valikoimien suosituimmista tuotteista.