Helsingin Lauritzon’s sisustuskaupat

Lauritzon’s sisustuskaupalla on Helsingissä kaksi toimipaikkaa, joista toinen on Showroom-myymälä ja toinen kangas- ja tapettimyymälä.

Yhtiö, jonka historia yltää vuoteen 1911 saakka, toimintaan kuuluvat oman tuotemerkin alla tarjolla olevat sisustuskankaat, huovat, ja tyynyt.

Lauritzon's sisustuskauppa HelsinkiLisäksi Lauritzon’s edustaa Suomessa laajaa valikoimaa huipputason muita kansainvälisiä sisustuskankaiden ja tapettimien valmistajia.

Lauritzon’s tuotemerkin huonekalukangas-mallisto on monipuolinen ja laadukas, suurimman osan tuotannosta tapahtuessa Italiassa.

Korkean laadun ohella yhtiö painottaa kankaissaan ajankohtaista, hyvää suunnittelua sekä värien koordinointia.

Tämä suunnittelutyö toteutetaan Lauritzon’sin omassa studiossa, yhteistyössä eurooppalaisten kangastehtaiden kanssa.

Yhteistyön tuloksena syntyy moderneja ja klassisia värityksiä, struktuureita, materiaaliyhdistelmiä, ja kuoseja, hienoina kokonaisuuksina Lauritzonin henkeen toteutettuina.

Näihin kangaskokoelmiin on koordinoitu myös muita kodin sisustukseen liittyviä tuotteita, mukaanlukien värikkäitä mohairvillahuopia.

Edustusten puolesta voit ostaa yhtiön myymälöistä sisustuskangas-merkkejä kuten Sanderson, Osborne & Little, Nina Campbell, Jane Churchill, Manuel Canovas…

Colefax & Fowler sisustuskankaat Lauritzon's Helsinki

…Colefax & Fowler, Larsen, Elitis, Moon & Sons, Lorca, Pugi (julkitilakankaat), William Morris, Danish Art Weaving, John Boyd Textiles, sekä Penelope Oggi.

Tapettimerkeistä myynnissä ovat Cole & Son, Elitis, Osborne & Little, Lorca, Nina Campbell, Jane Churchill, Colefax & Fowler, Manuel Canovas, Larsen, Sanderson, ja William Morris.

Colefax & Fowler tapetit Lauritzon's Helsinki

Lauritzon edustaa lisäksi englantilaisen valaisin- ja huonekaluvalmistaja Porta Romanan sekä ranskalaisen mattovalmistaja Toulemonde Bochartin uniikkeja tuotteita.

Porta Romana lamput Lauritzon's Helsinki

Tuotemyynnin ohella, mikäli kyseessä on julkitilojen kangasprojekti, saat näihin projekteihin liittyvää apua Lauritzon’s liikkeistä.

Tehtaankadun liike tarjoaa apua myös muissa sisustussuunnitteluissa sekä verhosuunnittelua ja -ompelua.

Helsingin Lauritzon’s myymälät – yhteystiedot

Lauritzon’s Showroom Kauppakeskus Arabia
Hämeentie 111, katutaso – 2. kerros
00560 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 8-16
www.lauritzon.fi

Lauritzon’s Kangas- ja tapettimyymälä
Tehtaankatu 24
00140 Helsinki
Aukioloajat: ma, ke, pe klo 9-17, ti, to klo 10-18
www.lauritzon.fi

Voit tutustua yhtiön mallistoihin ja edustustettuna olevien valmistajien yksityiskohtiin firman virallisten verkkosivujen kautta, osoitteessa www.lauritzon.fi.