Helsingin Lene Bjerre Design sisustusliike

Tanskalaisen sisustusmerkki Lene Bjerren liike löytyy Helsingin kauppakortteli Forumista, osoitteessa Yrjönkatu 31.

Lene Bjerre on ollut Helsingin keskustassa keväästä 2013 saakka, kaupaten tavaroita piensisustustuotteista huonekaluihin saakka, mukaanlukien ihastuttava valikoima valaisimia.

Lene Bjerre Design sisustusliike Kauppakeskus Forum HelsinkiSisustusbrändinä Lene Bjerre tunnetaan parhaiten klassisen kauniista tuotteistaan, joissa on aina mukana ripaus luksusmaisuutta.

Tuotemerkiltä löytyy sisustustuotteita kategorioissa eteinen, keittiö, olohuone, huonekalut, lamput & lampunvarjostimet, verhot, tyynyt & viltit, kankaat, kynttilät & paperilautasliinat, kylpyhuone & makuuhuone, sekä ulkotilat.

Voit tutustua firman koko tuotevalikoimaan ja tuotteiden hintoihin Lene Bjerre verkkokaupan kautta, osoitteessa www.lenebjerre.com. Yhteensä erilaisia tuotteita on yli 2500.

Lene Bjerre Design perustettiin vuonna 1975 sinisen Limfjordenin varrella uskomattoman kaunista luontoa sisältävässä Jutlandissa, Tanskassa.

Muuttuvan luonnon ja vuodeaikojen mielenkiintoinen muutos on loputon inspiraation lähde yhtiön luovalle tiimille, ja näyttelee merkittävää osaa Lene Bjerren tuotteiden ominaisten tyylien muotoutumisessa.

Lene Bjerre sisustustuotteet Helsinki

Vuonna 1975 Lene Bjerre aloitti yhtiön toiminnan valmistamalla käsinlaskostettuja lampunvarjostimia kauniista, klassisista tapeteista ja lahjapapereista.

Näiden lampunvarjostimien laatu ja alkuperäisyys tekivät niistä erittäin hyvin kaupaksi käyneitä tuotteita.

1970- ja 1980-luvuilla sisustustoiminta oli alana vasta kehittymässä, ja Lene Bjerre oli pioneeri, joka laittoi luovuutensa ja tahdonvoimansa yhtiöön, josta tuli yksi Tanskan merkittävimmistä kodin sisustuksen ja elämäntyylin konserneista.

Lene Bjerre Design HelsinkiYhtiö on edelleen uskollinen alkuperäisille juurilleen.

Kokoelmiin on lisätty viime vuosina paljon uutta kodin sisustukseen liittyvää tavaraa – kauniita tyynyjä, pöytäliinoja, astiastoja, ruokailuvälineitä, lamppuja…

…kynttilöitä, kynttilänjalkoja ja teevaloja, kylpyhuoneen tuotteita, pyyhkeitä, kosmetiikkalaukkuja, kukkaruukkuja, mattoja, joulukoristeita, ja paljon muuta.

Lene Bjerre Designin uniikin, skandinaavisen tyylin avulla voit vaivattomasti luoda persoonallisen ilmapiirin kotiisi.

Lene Bjerre Design Kauppakeskus Forum
Yrjönkatu 31, 3. kerros
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 10-18, la klo 10-16
www.lenebjerre.com

Lene Bjerre Desingin kansainvälinen, virallinen Facebook-sivusto toimii osoitteessa www.facebook.com/LeneBjerreDesign.

Facebookin kautta yhtiö kertoo muun muassa ajankohtaisista tapahtumista liittyen firman toimintaan ja uusista kokoelmista & tuotteista.