Leonidas Iso Omena suklaakauppa (Espoo)

Leonidas Iso Omena suklaakauppa Espoossa toimii kauppakeskuksen ensimmäisessä kerroksessa, osoitteessa Piispansilta 11.

Myymälä kauppaa belgialaisen, vuonna 1913 perustetun suklaavalmistaja Leonidaksen tuotteita. Pitkän historian omaavan makeisvalmistajan maailmankuulu laatusuklaat tuotetaan 100% kaakaovoista, ilman muita kasvirasvoja.

Hyllyiltä löytyy herkutteluhetkiin tai vaikkapa lahjasuklaaksi suussasulavia konvehteja sekä kattava valikoima muita suklaatuotteita, tuotemerkin valmistaessa vuosittain yli 100 erilaista vaihtoehtoa. Voit ostaa mukaan myös erikoiskahveja.

Leonidas Iso Omena suklaakauppa Espoo.

Suklaapuodin tuoreet konvehdit ovat täytetty lukuisilla erilaisilla täytteillä, joista löydät sopivia vaihtoehtoja kaikkiin tilanteisiin ja makuihin. Konvehdeissa on kauniita & tyylikkäitä vaihtoehtoja esimerkiksi häihin tai muihin elämän merkkihetkiin, kuin myös liikelahjoiksi.

Suklaakauppa Iso Omena - Sélection-suklaarasia.

Sélection-suklaarasia (makuina mm. tyrni, kastanja, viikuna, matcha-tee, ja tiramisu).

Mikäli tilaat konvehteja liikelahjana, myymälä voi toimittaa ne joko yrityksesi osoitteeseen tai tarvittaessa suoraan vastaanottajille sovittuna ajankohtana. Pienempien tilausten suhteen konvehdit voi käydä hakemassa suklaapuodista sopimuksen mukaan.

Makeistuotemerkkinä Leonidas kuuluu Belgian maineikkaimpiin yhdessä Godivan ja Neuhausin kanssa. Belgian Ghentissä perustetulla yhtiöllä on yli 1 400 omaa & jälleenmyyvää yhteistyökauppaa 50 maassa, tärkeimpinä markkina-alueina ollessa firman kotimaa sekä Ranska. Aikaisemmin myymälöitä löytyi myös Helsingistä, nykyisin vain Espoon Isosta Omenasta.

Leonidas Iso Omena suklaakauppa Espoo
Piispansilta 11, 1-taso, Kauppakeskus Iso Omena
02230 Espoo
Aukioloajat: maanantai-perjantai 11-21, lauantai 11-19, sunnuntai 12-18
leonidas.suklaaunelma.fi

Voit saada lisätietoja Leonidas Iso Omena suklaakauppa Espoo myymälän toiminnasta (tarjouksista, uutuustuotteista, jne.) esimerkiksi liikkeen virallisten sosiaalisen median sivujen kautta, kuten Facebookista osoitteessa facebook.com/leonidasisoomena/.

Belgialaisen makeisvalmistajan virallinen (englanninkielinen) Facebook-sivu sijaitsee puolestaan osoitteessa facebook.com/LeonidasOfficial/.