Levi’s Store Suomi vaatekaupat – Helsinki & Espoo

Voit valita neljästä Levi’s Store Suomi vaatekaupat vaihtoehdosta, mukana yksi myymälä kauppakeskus Redissä (Helsinki – Hermannin Rantatie 5) ja toinen Kamppi Keskus ostoskeskuksessa (Helsinki – Urho Kekkosen katu 1).

Amerikkalainen brändi, joka tunnetaan parhaiten farkkumuodistaan, tarjoaa myymälöissään vaatteita ja asusteita, jotka ovat Yhdysvaltain Kaliforniasta käsin toimivan Levi Strauss & Co. yhtiön suunnittelemia ja valmistamia.

Yhtiön vaatteista parhaiten myyviin ja tunnetuimpiin kuuluvat kokoelmat, jotka edustavat klassista amerikkalaista rentoa tyyliä parhaimmillaan, mukana myös korkea laatu, tyylikkyys, sekä funktionaalisuus arkikäytössä.

Levi's Store Espoo.

Espoo – Kauppakeskus Iso Omena.

Myymälöiden hyllyiltä löydät muun muassa farkkuja, päällystakkeja, paitoja, alusasuja, ja paljon muuta naisille ja miehille.

Levi Strauss & Co. konsernin omistamiin tuotemerkkeihin lukeutuu Levi’s brändin ohella etenkin Dockers ja Signature by Levi Strauss & Co.

Yhtiö sai alkunsa kun Jacob David ja yhtiön perustaja Levi Strauss patentoivat keksintonsä niitatuista vaatteista vuonna 1873, ja näistä Levi’s farkuista on tullut vuosien varrella ja sukupolvien ajan globaalisti tunnistetuimpia ja matkituimpia vaatteita.

Levi's Store Helsinki - Kauppakeskus Kamppi.

Helsinki – Kauppakeskus Kamppi.

Vaikka yhtiön alkuperäinen patentti on jo aikoja sitten erääntynyt, firma on jatkanut toimintaansa innovatiivisen hengen kautta, joka on monella tapaa vertaansa vaikka vaatetusteollisuudessa.

Hyvänä esimerkkinä tästä innovatiivisuudesta on Leviksen omistama Dockers-tuotemerkki, joka on edustanut aitoja khaki-huosuja vuodesta 1986.

Ajan mukana elämisen lisäksi Levi’s tunnetaan kaikkien tuotemerkkiensä suhteen tinkimättömästä laadusta ja monipuolisesta, vaatteille oleellisesta tyylistä.

Helsingin kaupungin puitteissa brändin myymälät sijaitsevat keskeisissä kauppakeskuksissa (Redi & Kamppi), mukana myös yksi outlet-myymälä markkinoiden parhailla tarjouksilla yhtiön tuottamia vaatteita.

Levi’s Store Suomi vaatekaupat – Helsinki & Espoo

Espoo – Kauppakeskus Iso Omena
Piispansilta 11, 1. kerros, Kauppakeskus Iso Omena
02230 Espoo
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-21, lauantai 10-19, sunnuntai 12-18
levi.com

Helsinki – Helsinki Outlet (outlet myymälä)
Tatti 17, Helsinki Outlet
00760 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-20, lauantai 10-19, sunnuntai 10-18

Helsinki – Kauppakeskus Kamppi
Urho Kekkosen katu 1, 2. kerros, Kauppakeskus Kamppi
00100 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-20, lauantai 10-19, sunnuntai 12-18

Helsinki – Kauppakeskus Redi
Kyläsaarenkatu 25, 1. kerros, Kauppakeskus Redi
00580 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-20, lauantai 10-18, sunnuntai 12-16

Levi’s Store Suomi myymälöiden virallinen Facebook-sivu on tarjolla osoitteessa facebook.com/levis.neu/.

Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen brändin uutuuskokoelmiin, mainoskampanjoihin, ja paljon muuta.