Helsingin L’Occitane en Provence kosmetiikkakaupat

Ranskalainen L’Occitane en Provence on Helsingissä kahdella toimipaikalla, mukaanlukien Mannerheimintien myymälä (Mannerheimintie 5).

Vuonna 1976 perustettu kosmetiikkakauppaketju tarjoaa korkealuokkaisia hoitotuotteita, edustaen Etelä-Ranskan ainutlaatuisia tuoksuja ja tunnelmia.

L'Occitane en Provence Galleria Esplanad HelsinkiKuuluisimpiin ranskalaisiin kosmetiikan tuotemerkkeihin lukeutuvan L’Occitane en Provencen valikoimat sisältävät vartalonhoidon, hiustenhoidon, ja kasvojenhoidon tuotteet, kuin myös mm. hajuvedet, kynttilät, sekä huonetuoksut.

L’Occitane konsernin omistamat kosmetiikan tuotemerkit ovat L’Occitane en Provence, Melvita, Le Couvent des Minimes, Erborian, sekä L’Occitane au Brésil.

Keskeisessä osassa yhtiön toimintaa ovat olleet alkupäivistä saakka luonnonmukaiset tuotekokonaisuudet: eteeriset öljyt ja luonnolliset ainesosat.

Tuotteiden valmistus tapahtuu pääosin Ranskan Provencen maakunnan puitteissa sijaitsevassa Manosquen kylässä.

Ainesosien suhteen tärkeät l’Immortelle (Helichrysum italicum) kasvit tulevat kuitenkin Korsikassa sijaitsevilta, perinteisiä metodeja käyttäviltä tuottajilta.

L'Occitane en Provence tuotteet HelsinkiL’Occitane ei käytä tuotteissaan lainkaan eläintestauksia, eläintuotteita tai eläinten sivutuotteita, lukuunottamatta mehiläispesä-tuotteita, jotka ovat osa valmistusprosessia.

Merkittävä osa yhtiön tuotteista onkin orgaanisten Ecocert-määritelmien mukaisia valmisteita.

L’Occitane en Provencella, jonka nimi tarkoittaa suomeksi “Oksitaani nainen [Provencesta]”, on nykyään yhteensä yli 2000 myymälää, yli 90:n maan alueella.

Voit tutustua yhtiön tuotevalikoimiin ketjun suomenkielisen verkkokaupan sivuilla, osoitteessa fi.loccitane.com.

Helsingin L’Occitane en Provence myymälät – yhteystiedot

L’Occitane en Provence Galleria Esplanad
Pohjoisesplanadi 33, 1. kerros
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 10-19, la klo 10-17
fi.loccitane.com

L’Occitane en Provence Mannerheimintie
Mannerheimintie 5
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 10-19, la klo 10-17
fi.loccitane.com

Suomen L’Occitane myymälöiden virallinen Facebook-sivusto on tarjolla osoitteessa www.facebook.com/loccitane.fi.

Facebookin kautta myymälät muun muassa esittelevät kohokohtia tuotevalikoimasta ja esittelevät uusia, myyntiin tulevia tuotteita.