Helsingin Loftis sisustus- ja verhoiluliike

Sisustus- ja verhoiluliike Loftis sijaitsee Helsingin Punavuoren kaupunginosassa, osoitteessa Pursimiehenkatu 11.

Vuonna 2008 perustettu Loftis tarjoaa yksilöllisiä, monipuolisia sisustus-, verhoilu-, ja verhoomopalveluja.

Loftis sisustus- ja verhoomoliike HelsinkiLiikkeen erikoisosaamiseen kuuluvat sohvat, nojatuolit, irtopäälliset, verhoratkaisut, sängynpäädyt, kuin myös kustomoidut sisustustuotteet asiakkaiden toiveiden mukaisesti toteutettuina.

Toiminnan tavoitteena on luoda kotimaisiin koteihin & julkisiin tiloihin inspiroivia ympäristöjä, joissa on mukava olla ja viihtyä.

Voit tilata Loftikselta myös sisustussuunnitelmat ja isommat projektit, jotka valmistuvat yhtiön tarkkaan valittujen yhteistyökumppaneiden avustuksella.

Osaamiseen kuuluvat lisäksi ajan saatossa loistoaan menettäneiden arvohuonekalujen modernisoinnit ja entisöinnit.

Loftis tekee projektien suhteen kotikäyntejä, auttaen asiakkaita saamaan sisustusvisionsa toteuttamiskelpoiseen muotoon.

Yhtiöllä on olemassa verkkosivut, joiden yhteydessä toimii pienikokoinen sisustustuotteita myyvä verkkokauppa, osoitteessa www.loftis.fi.

Liikkeen taustalta löytyvä Johanna Sillanpää omaa vuosien ammattitaidon verhoilijana sekä sisustustekstiilien työstämisen mestarina.

Johanna valmistui huonekaluverhoilijaksi vuonna 1996, täydentäen osaamistaan Saksassa perehtymällä erityisesti keskieurooppalaiseen sisustustekstiilien sekä verhoratkaisujen maailmaan.

Loftis
Pursimiehenkatu 11
00150 Helsinki
Aukioloajat: ti-to klo 11-18
www.loftis.fi

Loftis liikkeen virallinen Facebook-sivusto toimii osoitteessa www.facebook.com/pages/Loftis-Helsinki/197722326920105.

Facebookiin tulee mm. esittelyjä tehdyistä töistä ja inspiraatiota antavia ideoita kodin sisustamiseen.