Louis Vuitton myymälä Helsinki – aukioloajat & osoite

Louis Vuitton myymälä Helsinki, ranskalaisen muotitalon yksi pohjoismaiden lippulaivaliikkeistä, löytyy aivan kaupungin ydinkeskustasta, osoitteesta Pohjoisesplanadi 35.

Suomen lippulaivamyymälässä on tarjolla etenkin tuotemerkin hajuvesiä, käsilaukkuja ja asusteita, aurinkolaseja, miesten ready-to-wear vaatteita, naisten jalkineita, miesten kenkiä, LV kirjoja, sekä personalisointipalveluita.

Vuonna 1854 perustettu yhtiö on nykyään yksi maailman arvostetuimpia luksusmerkkejä ja sen LV logo tunnetuimpia brändejä.

Louis Vuitton myymälä Helsinki.

Kokonaisuudessaan LV valmistaa monipuolisesti erilaisia luksustuotteita aina matkalaukuista ja nahkatuotteista valmisvaatteisiin, jalkineisiin, kelloihin, koruihin, asusteisiin, ja aurinkolaseihin saakka.

Suomen ohella yhtiö myy tuotteitaan noin 50 maassa ja yli 460 oman myymälän voimin, kuin myös tasokkaissa tavarataloissa (Helsingissä myös Stockmannilla) sekä yhtiön nettisivujen verkkokaupan kautta.

Louis Vuitton laukku - Louis Vuitton myymälä Helsinki.

Yksittäisistä tuoteryhmistä kuuluisimpiin kuuluvat matkalaukut, joita LV on valmistanut 1800-luvulta saakka käsityönä.

Kunakin kautena yhtiö valmistaa myös harvinaisia, rajatun tuotantoerän laukkuja, jotka ovat yleisesti ostettavissa vain varausten kautta etenkin maailman suuremmissa liikkeissä.

Helsingin ohella, jos matkailet Suomen lähialueilla, brändin lähimmät ulkomaiset myymälät löytyvät Tukholmasta (Birger Jarlsgatan 5A, 111 45 Stockholm) sekä Pietarista (Nevskyj Prospect, 115, 191186 St Petersburg).

Louis Vuitton myymälä Helsinki
Pohjoisesplanadi 35
00100 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-18
Palvelut: Fragrance Fountains, Personalization, Hot Stamping Machine, Complimentary WIFI
en.louisvuitton.com

Jos haluat lisätietoja Louis Vuitton myymälä Helsinki ajankohtaisista tuotevalikoimista ja palveluista, yksi parhaista tavoista on seurata LV:n virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten Facebookia osoitteessa facebook.com/LouisVuitton/.

Facebook-sivusto on loistava paikka tutustua uusimpiin LV muotinäytöksiin ja mainoskampanjoihin, sekä muihin brändiin liittyviin uutisiin.