Helsingin Lumi kenkä- ja asustekaupat

Kenkä- ja asustebrändi Lumi on edustettuna Helsingissä kahdella myymälällä, Torikorttelit tiloissa ja Aleksanterinkadun varrella.

Parhaiten laadukkaista nahkalaukuistaan tunnettu Lumi myy myös muita asusteita sekä jalkineita.

Lumi kenkä- ja asustekauppa HelsinkiKenkävalikoimista löytyy vaihtoehtoja sekä arkeen että juhlaan. Toinen Helsingin myymälöistä, Torikorttelit Shop, on keskittynyt juuri kenkämalliston myyntiin.

Samasta myymälästä löytyvät myös Lumi Scent -sarjan tuotteet: kylpyöljyt, kylpysuolat, saippuat, ja tuoksukynttilät, edustaen tuoksuina kutakin neljää vuodenaikaa.

Aleksanterinkadun myymälä on virallisesti tuotemerkin laukkukauppa.

Lumi Accessories käsilaukku HelsinkiKaupan oleviin laukkutyyleihin lukeutuvat mm. selkäreput, liikelaukut, kosmetiikkalaukut, käsilaukut, läppärilaukut, sekä matkapuhelinkukkarot.

Liikkeestä löytyvät lisäksi rahakukkarot, ostoslaukut, olkalaukut, tablettitietokonelaukut, matkalaukut, lompakot, ja joogalaukut.

Voit tutustua kaikkiin mallistojen tuotteisiin ja niiden hintoihin Lumi verkkokaupan sivuilla, osoitteessa www.lumiaccessories.com/shop/.

Helsingin Lumi myymälät – yhteystiedot

Lumi Shoe Store – Torikorttelit
Unioninkatu 27, Kiseleffin talo, 1. kerros
00170 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 11-19, la klo 10-17
www.lumiaccessories.com

Lumi Bags Store – Aleksanterinkatu
Aleksanterinkatu 28
00170 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 10-19, la klo 10-18
www.lumiaccessories.com

Virallinen Lumi tuotemerkin Facebook-sivusto sijaitsee osoitteessa www.facebook.com/lumi.finland.

Yhtiö käyttää Facebookia muun muassa tuotevalikoiman kohokohtien esittelemiseen ja brändiä koskevien uutisten tiedottamiseen.