Lundia myymälä – sisustus- ja huonekaluliike Helsinki

Lundia myymälä, suosittu sisustus- ja huonekaluliike Helsinki vaihtoehto, sijaitsee Kampin kaupunginosan puitteissa paikkakuntaa, osoitteessa Fredrikinkatu 45.

Yhtiön juuret juontavat 1940-luvulle ja puuseppä Harald Lundvistin työpajalle.

Harald harmitteli tuolloin muuttonsa yhteydessä, että hänen täytyi jättää vanhaan kotiinsa vaatehuoneeseen kiinteästi rakennetut hyllyt. Vastatakseen tähän haasteeseen, hän ryhtyi suunnittelemaan täysin uudentyyppistä hyllyä, joka olisi helposti purettavissa ja uudelleen kasattavissa.

Lundia myymälä - sisustus- ja kalustusliike Helsinki.

Haraldin kehitystyö johti kiinnitysmekanismiin, jolla hyllykorkeutta pystyttiin säätämään pienin porrastuksin helposti irrotettavien metallitappien avulla.

Keksintö osoittautui vallankumoukselliseksi, mahdollistaen säilytyskalusteiden joustavan muuntelun tilan ja tarpeiden mukaan, synnyttäen samalla Lundian yhtiönä. Keksintöön perustuvia hyllyjä on sittemmin myyty yli 100 miljoonan hyllymetrin verran.

Lundia lipasto.

Nykyisin perinteisen Classic-malliston rinnalle on tuotu myös muun muassa moderni Fuuga-mallisto, innovatiiviset Lofty-sängyt, kuin myös tyylikkäät valaisimet sekä piensäilytyksen kalusteet.

Mikäli valitset hyllyratkaisuksi Classicin, voit muokata ja muuttaa tuotetta tarpeittesi ja elämäntilanteesi mukaan. Samoista osista saa muunneltua esimerkiksi eteispenkin, kirjahyllyn, tv-tason, työpisteen, vitriinin, tai vaikkapa vaatekaapin.

Lundia Classic hyllystö.

Moderni ja monimuotoinen Fuuga on puolestaan karismaattinen kalustesarja, jonka moduuleja yhdistelemällä voit rakentaa yksilöllisen kokonaisuuden esimerkiksi olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, tai vaikka eteiseen.

Yhtiön Lofty-sängyt ovat ilmavia ja tukevia, joista saa muunneltua vaivattomasti kerrossängyn tai parvisängyn.

Jos etsit kauniin näköisiä ja aistikkaasti valoa antavia valaisimia, yksi markkinoiden parhaista ratkaisuista ovat Lundian tuottamat valaisimet. Valaisimissa hyödynnetään veistoksellista muotoa, jolla valo saadaan hehkumaan upean kolmiuloitteisesti, huomioiden sekä suoran että epäsuoran valon.

Löydät yhtiön Helsingin lippulaivamyymälän aivan ydinkeskustan alueelta, Kampista, vain noin 800 metrin kävelymatkan päässä päärautatieasemasta.

Lundia myymälä Freda – sisustus- ja huonekaluliike Helsinki
Fredrikinkatu 45
00100 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-18, lauantai 10-15
lundia.fi

Voit saada lisätietoja Lundia myymälä – sisustus- ja huonekaluliike Helsinki toimipaikasta seuraamalla yhtiön virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/LundiaOy/.

Facebookiin tulee päivityksiä muun muassa liittyen sisustustyylivinkkeihin sekä yksityiskohtia ajankohtaisista alennuskampanjoista ja brändin tapahtumista.