Helsingin Lush kosmetiikkakauppa

Brittiläinen kosmetiikkakaupan ketju Lush on edustettuna Helsingissä yhdellä myymälällä, Citycenter kauppakeskuksen tiloissa (Kaivokatu 8).

Lush valmistaa ja myy tuoreita, useimmiten käsintehtyjä kosmetiikkatuotteita, joiden tuotannossa on hyödynnetty luonnonmukaisia raaka-aineita.

Lush kosmetiikkakauppa Citycenter HelsinkiTuoreudesta kertoo esimerkiksi se, että löydät Lushin tuotepaketeista valmistuspäivän ja viimeisen käyttöpäivän, joka on ainutlaatuista kosmetiikkateollisuuden puitteissa.

Kun valitset huolellisena käsityönä valmistetun tuotteen, jokaisen tälläisen valmisteen yhteydestä löytyy myös tekijän nimi ja kuva.

Valikoimien pääpaino on itsestään huolta pitäville, ympäristöstä välittäville, ja laatuun panostaville naisille suunnatuissa tuotteista.

Voit kuitenkin ostaa Helsingin myymälästä tuotteita koko perheen tarpeisiin.

Myynnissä ovat mm. shampoot, balsamit, kasvovoiteet, käsivoiteet, vartalovoiteet, tuoreet naamiot, hiusnaamiot, jalkanaamiot…

…kylpyhuoneen tuotteet, suihkutuotteet, huulibalsamit, erilaiset ihonkuorintatuotteet, hiusvärit (henna), parranajovoiteet, puhdistusaineet jne.

Tuotteita on myös kategorioissa aurinkovoiteet, hajuvedet, sekä upeasti käärityt Lush lahjatuotteet.

Paras paikka tutustua yhtiön koko valikoimaan ja tuotteiden hintoihin on Lush verkkokauppa, osoitteessa www.lush.fi.

Lush Citycenter kauppakeskus HelsinkiMonia asiakkaita viehättää Lushin toiminnassa yhtiön perusfilosofia, joka on valmistaa tehokkaita tuotteita tuoreista orgaanisista hedelmistä ja kasviksista, vain hienoimmista eteerisistä öljyistä, sekä turvallisista synteettisistä aineksista.

Lisäksi yhtiö hankkii tuotteidensa raaka-aineita ainoastaan yhteistyökumppaneilta, jotka eivät osallistu eläintesteihin.

Lushin toimintaan kuuluu itsenäinen kosmetiikan ja hajuvesien kehittäminen.

Kehitetyt tuotteet valmistetaan asiakkaille pääosin käsin ilman säilöntäaineita & pakkauksia tai vähäisellä määrällä niitä, vain kasvisainesosista sekä kertoen aina asiakkaille miten tuotteet on valmistettu.

Lush markkinoi tuotteitaan asiakkaille, jotka uskovat pitkiin kynttilöiden valaisemiin kylpyihin, hierontoihin, maailman täyttämiseen parfyymillä, ja oikeuteen tehdä virheitä, menettää kaiken ja aloittaa uudestaan alusta.

Ensimmäinen Lush myymälä avasi ovensa Briteissä vuonna 1995, ja nykyisin firma toimii yli 50:ssä maassa yli 900 liikkeellä. Suomessa Lush on ollut maaliskuusta 2008 saakka.

Lush Citycenter
Kaivokatu 8, Asematunneli, K1-kerros
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 10-20, la klo 10-18, su klo 12-18
www.lush.fi

Lushin Suomen toimintojen virallinen Facebook sivusto sijaitsee osoitteessa www.facebook.com/lushfinland.

Facebookin kautta voit seurata esimerkiksi uutisia liittyen yhtiön Suomen toimintaan, uutuustuotteisiin, ja ajankohtaisiin kampanjoihin.