Longchamp Suomi – käsilaukkukauppa Helsinki – M-Boxi

Longchamp Suomi käsilaukkukauppa vaihtoehtoja on kaksi kappaletta, molemmat Helsingin puitteissa – yksi Pohjoisesplanadilla (Pohjoisesplanadi 27) ja toinen Stockmann tavaratalossa (Aleksanterinkatu 52).

Jean Cassegrainin vuonna 1948 Pariisissa, Ranskassa perustama brändi tunnetaan korkean laatuisista kokoelmistaan käsilaukkuja, matkalaukkuja, sekä asusteita naisille ja miehille.

Vuosien varrella muotitalo, joka on edelleen Cassegrain-perheen omistama ja operoima, on kuitenkin laajentanut kokoelmia kattamaan myös jalkineita sekä ready-to-wear valmisvaatteita.

Longchamp Suomi - Pohjoisesplanadi.

Pohjoisesplanadi.

Tuotemerkillä on maailmanlaajuisesti maine erinomaisesta käsityötaidosta sekä laadusta, kuin myös luontaisesta energiasta & elämänilosta, ominaisuuksina, jotka ovat tuoneet brändille kasvavassa määrin lojaaleja asiakkaita.

Ytimeltään Longchamp edustaa ranskalaista tyylitajua ja tuoretta & inspiroivaa otetta luovuuteen, tarjoten ripauksen päivittäistä luksusta naisille kaikkialla.

Brändin naisten käsilaukkukokoelmaan kuuluvat muun muassa matkalaukut, kassit, käsilaukut, clutch-laukut, hobo-laukut, crossbody-laukut, selkäreput, ja salkut.

Longchamp käsilaukut - Longchamp Suomi - käsilaukkukauppa Helsinki.

Miesten laukkujen valikoima sisältää puolestaan esimerkiksi kassilaukut, asiakirjapidikkeet, selkäreput, olkalaukut, crossbody-laukut, sekä salkut.

Mikäli etsit laadukkaita piennahkatuotteita, brändin kokoelmat kattavat mm. mannermaiset lompakot, korttikotelot, kolikkokukkarot, sekä elektronisten laitteiden nahkakotelot & puhelinkotelot.

Longchamp Stockmann Helsinki pohjakartta.

Lonchampin sijainti Stockmann tavaratalon 1A-kerroksessa.

Matkustamista varten suunnitellussa matkalaukkukokoelmassa on tuotteita kuten vaatelaukkuja, matkalaukkuja, pyörällisiä matkalaukkuja, hygieniatuotteiden koteloita, sekä matkalaukkulappuja.

Helsingin myymälöiden valikoimat ovat painottuneet käsilaukkuihin, mutta tuotemerkiltä löytyvät brändinä lisäksi asusteet kategorioissa kuten vyöt, huivit & stoolat, korut, toimistovälineet, avainrenkaat ja avainkotelot, sateenvarjot, ja kosmetiikkakotelot.

Longchamp Suomi – käsilaukkukauppa Helsinki – osoitteet

Pohjoisesplanadi
Pohjoisesplanadi 27
00100 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-19, lauantai 10-18
m-boxi.fi

Stockmann tavaratalo
Aleksanterinkatu 52, 1A kerros (naisten asusteet – käsilaukut, käsineet, hatut, huivit -osasto), Stockmann tavaratalo
00100 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10–20, lauantai 10–19, sunnuntai 12-18
longchamp.com

Voit saada lisätietoja Longchamp Suomi – käsilaukkuliike Helsinki myymälöistä yhtiön virallisten sosiaalisen median sivuilta, kuten Facebookista osoitteessa facebook.com/longchamp/.

Facebook-sivua seuraamalla pysyt ajantasalla muun muassa yhtiön viimeisimmistä kokoelmista sekä saat tarkempia tietoja brändin tapahtumista ja mainoskampanjoista globaalisti.