Helsingin Marita Huurinainen myymälä

Marita Huurinainen myymälä kuuluu kauppakeskus Galleria Esplanadin valikoimiin, osoitteessa Pohjoisesplanadi 31.

Tuotemerkki on kuuluisa kotimaan luonnon inspiroimista eettisistä turkisvaatteista sekä ajattomasta designista, joka kestää useiden sesonkien yli.

Marita Huurinainen Galleria Esplanad HelsinkiYhtiön turkistuotteissa hyödynnetään ainoastaan Suomen luonnossa vapaana syntyneiden ja kasvaneiden, kannan sääntelyn syistä metsästettyjen tai liikenteessä menehtyneiden eläinten turkiksia.

Marita Huurinainen WILD malliston vaatteet ovatkin luonnollinen, vastuullinen, ja eettinen vaihtoehto turkiksista nauttimiseen.

Kokoelmiin kuuluu vaatteiden ohella kauniita, elegantteja, ja kevyitä turkisasusteita.

Toinen keskeinen tuoteryhmä brändin valikoimissa ovat WAVE kengät, jotka on muotoiltu skandinaavisen luonnon inspiroimana, edustaen modernia ja ajatonta designia.

Kauniit, kevyet, ja käyttömukavat WAVE kesäkengät omaavat vallankumouksellisen ja uniikin muotoilun, joka on kehitetty Marita Huurinainen muotitalon sisäisesti.

Valmistuksessa käytetään hyväksi Alvar Aallon pioneerina käyttämää puuntaivutustekniikkaa, jolla saadaan aikaan sekä kevyt että kävellessä joustava puukenkä.

Marita Huurinainen Galleria Esplanad
Pohjoisesplanadi 31, 1. kerros
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 10-19, la klo 10-17
www.maritahuurinainen.com

Marita Huurinainen tuotemerkin virallinen Facebook sivusto toimii osoitteessa www.facebook.com/Marita.Huurinainen.Collections.

Facebook sivuilla esitellään mm. kohokohtia ajankohtaisesta mallistosta sekä taustoja yhtiön ajankohtaisesta toiminnasta.