Mattokymppi myymälät Suomi – 5 mattokauppaa & aukioloajat

Mattokymppi myymälät Suomi verkostoon kuuluu viisi mattokauppaa maan alueella, mukaanlukien kolme liikettä pääkaupunkiseudun puitteissa – Espoossa (Martinsillantie 10, Kauppakeskus Liila), Helsingissä (Kantelettarentie 1, Kauppakeskus Kaari), ja Vantaalla (Martinkyläntie 47, Kauppakeskus Viisari).

Vuonna 1975 perustetun ketjun toimipaikat ovat täyden palvelun mattokaupan erikoisliikkeitä, joiden valikoimista löydät matot niin moderniin kuin perinteisempäänkin sisustukseen.

Valitsemalla oikeantyyppisen maton kuhunkin tilaan helpotat huomattavasti arkielämääsi, sillä esimerkiksi säänkestävillä matoilla sisustat sekä terassit että parvekkeet kotisi tyyliin sopiviksi.

Mattokymppi myymälät - Tampere - Kauppakeskus Ratina.

Tampere – Kauppakeskus Ratina.

Myymälöissä apunasi ovat liikkeiden ystävälliset ja asiantuntevat myyjät, jotka auttavat sinua mielellään näissä valinnoissa, löytämään sopivan maton niin keittiöön ja lastenhuoneeseen kuin olohuoneeseen ja käytävillekin.

Mattojen maahantuonnin ohella ketju valmistaa oman brändinsä alla mattoja matkailuautoihin sekä veneisiin.

Mattokauppa Suomi - "Anna" luonnonvalkoinen sisustusmatto.

“Anna” luonnonvalkoinen sisustusmatto.

Jos et löydä myymälän valikoimista mielestäsi mattoa, voit tilata sellaisen mittatilaustyönä, tehtynä juuri sinun tarpeisiisi sopivana. Käytössäsi on myös MattoStudion tilausmallisto.

Keskeisinä kategorioina myymälöissä olevassa valikoimassa ovat sileäksi kudotut matot, nukkamatot, kudotut villamatot, käytävämatot, puuvillamatot, käsinsolmitut matot, härän- ja lampaantaljat, lasten matot, viskoosimatot, sisalmatot, hamppumatot, kuramatot, lyhytnukkaiset matot, VM Carpet matot, muovimatot, kylpyhuonematot, muut tuotteet, sekä Tisca matot.

Rahi ja sisustusmatto - Mattokymppi myymälät Suomi.

“Tunturi” rahi ja “Osir” sisustusmatto.

Näistä asiakkaiden suosituimpiin tuoteryhmiin esimerkiksi Helsingin liikkeessä kuuluvat aidot käsinsolmitut matot ja nukkamatot.

Tuotemerkkien puolesta myymälä tarjoaa mm. brändit Royal Palace, Ariston, Kashmir-Silkki, Anna, Hamppu, Liikennematto, Sorena, Paris, Kota, Natuflex, Adele, Bella, Pakistan, ja Hilla.

Oheispalveluina mittatilausmattojen ja mattostudion tilausmalliston lisäksi ovat suunnittelupalvelut. Suunnittelupalvelua voivat käyttää vaikkapa mattoa lapsiperheen kuraeteiseen tai yrityksen edustustilaan miettivät asiakkaat.

Ottaaksesi kaiken irti suunnittelupalvelusta, ota mukaasi myymälään viitteitä siitä, mitä sinulla on mielessäsi, esimerkiksi pala sisustuskankaasta, tapettimalli, kotisi pohjakuva, tai sinua inspiroiva sisustuskuva.

Mattokymppi myymälät Suomi – osoitteet & aukioloajat

Espoo
Martinsillantie 10, Kauppakeskus Liila
02270 Espoo
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-20, lauantai-10-17, sunnuntai 12-16
mattokymppi.fi

Helsinki
Kantelettarentie 1, 2. kerros, Kauppakeskus Kaari
00420 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-20, lauantai 10-18, sunnuntai 12-17

Jyväskylä (Palokka)
Sammontie 1, Palokan Kotikeskus
40270 Jyväskylä
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-19, lauantai-10-16, sunnuntai 12-16

Tampere
Vuolteenkatu 1, 2. kerros, Kauppakeskus Ratina (Ratinan Kulma)
33100 Tampere
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-20, lauantai 10-18, sunnuntai 12-17

Vantaa (Varisto)
Martinkyläntie 47, 2. kerros, Kauppakeskus Viisari
01720 Vantaa
Aukioloajat: maanantai-perjantai 11-19, lauantai 10-17, sunnuntai 12-17

Voit saada lisätietoja Mattokymppi myymälät Suomi toimipaikoista mattokauppaketjun viralliselta Facebook-sivulta, joka sijaitsee osoitteessa facebook.com/Mattokymppi/.

Facebook-tiliä seuraamalla pysyt ajantasalla muun muassa myymälöiden uutuustuotteista, alennusmyynneistä, tapahtumista, ja paljosta muusta.