Mayor’s Gym kuntosali Helsinki – Ruoholahti

Kuntosali Mayor’s Gym sijaitsee keskeisellä paikalla Helsinkiä, Ruoholahden kauppakeskuksen tiloissa (Itämerenkatu 21).

Mayor’s on perinteinen kuntokeskus, paikka kuntoilijoille, jotka etsivät näkyviä tuloksia harjoittelulleen kannustavassa ilmapiirissä.

Treenauspuitteina tarjolla on 950 m2 sali korkealla 8m lasikatolla, joka päästää luonnonvaloa sisälle. Tiloissa on tehokas koneellinen (viilennetty) ilmanvaihto, sauna, poseerausalue, sekä erinomainen laitevalikoima.

Sali on erityisen kuuluisa Suomen raskaimmasta jalkaprässistä, jonka pelkkä kelkka painaa 280 kg. Paikka on myös sertifioitu HammerStrength-kuntosali.

Tiloissa järjestetään lisäksi hierontaa, liikunnanohjausta sekä urheiluravitsemusohjausta.

Mayor's Gym kuntosali Helsinki - Ruoholahti.

Harjoittelemaan pääsee valitsemalla kertakäyntimaksun tai kuukausimaksun, ja tarjolla on myös edullinen päiväkortti.

Salilla harjoittelu ei edellytä jäsenyyden hankkimista tai liittymismaksun maksamista, eikä harjoittelu sido sinua irtisanottaviin sopimuksiin.

Näiden sijasta ostat ainoastaan salille harjoitteluaikaa tai -kertoja.

Kertakäyntejä voi ostaa Mayor’s Gym vastaanotosta sen aukioloaikana tai paikan verkkokaupasta, jonka myötä saat pin-koodin jolla pääset sisään salille.

1x ja 10x kulkukortit toimivat joko pin-koodilla tai badgelle ladattuna. 24h ja päiväkortit vaativat puolestaan aina badgen, jonka pitää hankkia salin vastaanotosta.

Badgen hankinnan jälkeen voit ladata lisää treenausaikaa koska tahansa salin verkkokaupasta.

Mayor’s on ilmapiiriltään maailmankuulun Gold’s Gym -ketjun tyylinen paikka, ollen yksi eturivin Helsingin kehonrakennuskulttuurin edistäjistä.

Kuntokeskuksen toimintaa pyörittää vuonna 2010 perustettu, voittoa tavoittelematon ja riippumaton Mayors ry. Yhdistyksen toimintaan kuuluu kuntourheilun, kehonrakennuksen, ja fitneksen tunnettuvuuden ja suosion aktiivinen kehittäminen kotimaassa.

Mayor’s Gym kuntosali Helsinki – Ruoholahti
Porkkalankatu 13
00180 Helsinki
mayors.fi

Voit saada lisätietoja Mayor’s Gym kuntosali Helsinki toimipaikasta seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten Facebookia osoitteessa facebook.com/mayorsgym.

Facebookiin tulee muun muassa ajankohtaisia uutisia kehonrakennuksen maailmasta ja tietoja kuntosalin toiminnasta & uusista kuntolaitteista.