Helsingin Megaeläin lemmikkieläinkauppa

Helsingistä löytyvä Megaeläin eläinkauppaketjun toimipiste sijaitsee kauppakeskus Itiksessä, Vartiokylän kaupunginosassa.

Megaeläimessä on myynnissä kattava valikoima erilaisia ruokia ja tarvikkeita lemmikkieläimille.

Megaeläin lemmikkieläinkauppa Kauppakeskus Itis HelsinkiTuotteita löytyy kissoille ja koirille, kaneille ja jyrsijöille, kaloille ja matelijoille, kuin myös linnuille.

Keskeisiä tuotemerkkejä koirien ja kissojen tuotteiden suhteen ovat Atlas, Camon, Clipper, Eheim, Ferplast, Hurtta, Jokke, Karlie, Kivikis, Kong, Petstages, Planet Pet, Rosewood, Sturdi Products, Topcanis, ja Trixie.

Koiran kuivaruokia on myynnissä valmistajilta Acana, ANF, Belcando, Canidae, Cibau, Escapure, Golden Eagle, James Wellbeloved, Natural Menu, Nutro, Orijen, Royal Canin, sekä Ziwipeak.

Kissan kuivaruokia voit ostaa puolestaan valmistajilta Acana, Applaws, Cimiao, Feline Finest, Golden Eagle, Matisse, Naturea, Naturina, ND, Orijen, Royal Canin, Taste of Wild, ja Ziwipeak.

Lisäksi Megaeläimen valikoimissa on kattavasti märkäruokia ja herkkuja.

Raakaruokavalikoimiin sisältyvät tuotemerkit Alaska, Alkuvoima, Hurja, Lempimuona, Mur-Kis, Murre, sekä Mush.

Eläinkauppana voit ostaa Megaeläimestä käsikesyjä jyrsijöitä ja kaneja, jotka tulevat myymälään kotimaisilta kasvattajilta, sekä niiden ruokia & tarvikkeita.

Megaeläin myymälä Itis HelsinkiKalapuotina Megaeläimen valikoimiin kuuluvat kaikki yleisimmät akvaariokalat, tuliliskot, sekä sukaravut.

Ostettavissa ovat myös akvaariotarvikkeet, hiekat, juurakot, akvaariokasvit, ja Eheim akvaariopaketit.

Myynnissä on lisäksi yleisimpiä matelijoita, niiden perustarvikkeita ja ruokia, lämpömattoja ja lämpölamppuja, sekä terraarion sisusteita.

Ruokaeläinvalikoimaan kuuluvat muun muassa kenttä- ja kulkusirkat, torakat, jauhomadot, buffalomadot, jättijauhomadot, banaanikärpäset, ja ruusukuoriaisen toukat. Tilauksen takaa myymälään on mahdollista saada vahakoin toukkia.

Lintulemmikeille myymälästä löytyy esimerkiksi leluja, herkkutikkuja, kuppeja, Versele Lagan ruokia, ja muita tarvikkeita.

Erilaiset lintuhäkit on myös mahdollista tilata Megaeläimen kautta.

Helsingin Megaeläin myymälät – yhteystiedot

Megaeläin Kauppakeskus Itis
Itäkatu 1-7, -2. kerros
00930 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 9-21, la klo 9-18, su klo 12-18
www.megaelain.fi

Megaeläin myymälät muualla Suomessa – yhteystiedot

Megaeläin Vantaa Tammisto
Säätökuja 2 B 5
01510 Vantaa
Aukioloajat: ma-pe klo 11-20, la klo 10-18
www.megaelain.fi

Megaeläin Espoo Iso Omena
Piispansilta 11
02230 Espoo
Aukioloajat: ma-pe klo 10-21, la klo 9-18, su klo 12-18
www.megaelain.fi

Myymälöistä pääset Helsingin kauppapaikalle, Itäkeskukseen, helposti kaupungin keskustasta julkisten kulkuneuvojen avulla.

Paikan päälle, aivan kauppakeskuksen kohdalle, kulkee esimerkiksi Helsingin metro (pysäkki “Itäkeskus”).