Helsingin Megaklinikka hammashoitola

Hammaslääkäriasema Megaklinikka löytyy osana Helsingin ostoskeskus Kampin Sähkötaloa, osoitteessa Kampinkuja 2.

Megaklinikka on uudenlaisen palvelukonseptin mukainen hammashoitola.

Megaklinikka hammaslääkäriasema Kauppakeskus Kamppi HelsinkiPaikka tarjoaa kaikki asiakkaiden tarvitsemat hammashuollon laadukkaat palvelut ilman jonoja ja yleensä yhdellä käyntikerralla.

Palveluvalikoima koostuu muun muassa hampaiden tarkastuksista ja hampaiston kliinisistä ja röntgenologisista tutkimuksista, sekä hampaiden puhdistuksista ja fluorauksista.

Lisäksi keskeisiä hoitoja ovat hammaskiven ja bakteeripeitteiden poistot, kotihoidon opetus ja sen kontrolli, sekä hampaiston paikkaushoito.

Megaklinikan toiminta pohjautuu myös edulliseen ja tehokkaaseen toimintaan, joka näkyy esimerkiksi tyhjäkäynnin vähentämisenä, jonka myötä syntyneet säästöt siirretään asiakashintoihin.

Hoitojen suhteen viivyt Megaklinikan tiloissa kiireettömästi juuri niin kauan kuin se on tarpeellista, ja samalla käynnillä hoituvat sekä hammaslääkärin että hygienistin palvelut.

Voit varata ajan hammaslääkäriaseman palveluihin paikan verkkopalvelun kautta (www.megaklinikka.fi) useimmiten jo seuraavaksi päiväksi.

Kun varaat toivomasi aikaikkunan hoidolle, Megaklinikka lähettää tekstiviestin puoli tuntia ennen tarkan aikasi vapautumista.

Megaklinikka Kauppakeskus Kamppi
Kampinkuja 2, Sähkötalon 2. kerros
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma, ke klo 10-18, ti klo 8-18, to-pe klo 8-16, la klo 9-16
www.megaklinikka.fi

Megaklinikan virallinen Facebook-sivusto operoi osoitteessa www.facebook.com/megaklinikka.

Facebookin kautta hammashoitola kertoo muun muassa tarjouskampanjoistaan ja uusista palveluistaan.