Memphis ravintola Hakaniemi Helsinki – aukioloajat & osoite

Memphis ravintola Hakaniemi Helsinki toimii kaupunginosan alueella osoitteessa Siltasaarenkatu 18-20.

Ravintola on rakennettu trendikkääksi kaupunkilaisten iloiseksi kohtaamispaikaksi, baariksi, sekä ruokaravintolaksi, joissa käydään nauttimassa muhkeita lounaita ja tavataan iltaisin ystäviä rennossa ilmapiirissä.

Toimipaikkoihin on helppo tulla vaikkapa treffeille, kokoontua ystävien kanssa iltaa viettämään, tai tuoda perhe herkuttelemaan taitavasti rakennettujen aterioiden ääreen, makumaailman heijastaessa etenkin amerikkalaisia ja aasialaisia mieltymyksiä.

Memphis ravintola Hakaniemi Helsinki.

Yksittäisten ruokalistan kohokohtien suhteen ravintola on kuuluisa etenkin burgereistaan, jotka kuuluvat kaupungin muhkeimpiin ja mehevimpiin.

Kaikki ruokalistan annokset valmistetaan erinomaisista raaka-aineista. Esimerkiksi lihat ja gourmet-burgereiden pihvit tulevat Lihakauppa Roslundilta.

Ravintola Memphis Helsinki.

Ruokalistalta löytyvät burgereiden ohella kokonaisuutena myös alkuruoat, salaatit, sandwich-leivät, kasvisruoat, pääruoat, sekä jälkiruoat. Lisäksi lapsien aterioille on oma osionsa.

Memphis BAR on hyvä paikka aloitella Helsingissä perjantai- ja lauantai-iltaa, jolloin paikalla on usein vauhdittajana DJ. Nälkäisille on tarjolla syötävää aina valomerkkiin saakka.

Memphis ravintola Hakaniemi Helsinki
Siltasaarenkatu 18-20
00530 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-perjantai 11-22, lauantai 12-23, sunnuntai 12-20
raflaamo.fi/memphis-hakaniemi

Memphis ravintola Hakaniemi Helsinki toimipaikalla on olemassa virallinen Facebook-sivu osoitteessa facebook.com/MemphisHakaniemi/.

Facebook-sivulle tulee muun muassa tietoja alennuskampanjoista ja muusta ravintolan toiminnasta.