Helsingin Metropoli Kaluste huonekaluliike (SULJETTU)

Huonekaluliike Metropoli toimii sisustamiseen erikoistuneessa kauppakeskus Lanternassa, Helsingin Itäkeskuksen asuinalueella (Varikkotie 2 B). (PÄIVITYS 2022: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)

Metropoli sisältää monipuolisen valikoiman merkkikalusteita, korkeaa laatua vaativille nykyaikaisille ihmisille ja yrityksille.

Metropoli Kaluste kalusteliike Kauppakeskus Lanterna HelsinkiMyynnissä oleva valikoima tuotteita on tarkkaan valikoitua ja yhtiön itsensä ilman välikäsiä maahantuomaa.

Tuotekategorioina Lanternan myymälässä ovat nukkumisen ratkaisut, sohvat ja lepotuolit, ruokapöydät ja tuolit, sekä muut tuotteet.

Saat ostettua makuuhuoneeseen esimerkiksi runkopatjoja, jenkkisänkyjä, joustinpatjoja, säätösänkyjä, sijauspatjoja, kuin myös tyynyjä ja peitteitä.

Mikäli olet hakemassa sohvaa tai lepotuolia, Metropolin skaala erilaisissa väreissä, kankaissa, nahoissa, ja malleissa on erittäin kattava.

Ratkaisuja löytyy vaikkapa divaanisohvaksi kotiteatteriin, vuodesohvaksi vierashuoneeseen, kulmasohvaksi tai modulisohvaksi.

Sohvien ja lepotuolien valikoimiin kuuluu niin suomalaisia kuin ulkomaisiakin valmistajia, ja halutessasi saat tuotteen mittatilaustyönä.

Myymälässä voit tutustua lisäksi laajaan valikoimaan ruokailupöytiä, -tuoleja ja -ryhmiä, sekä niihin sopivia erilaisia tasoja, senkkejä, ja vitriinejä.

Valikoima sisältää tässä suhteessa muun muassa Anttiinan kotimaisia massiivipuisia kalusteita, Pohjanmaan Kalusteen ruokailuryhmiä, ja Metropoli Kalusteen oman maahantuonnin Cila-malliston.

Muista tuotteista suosittuja ovat esimerkiksi TV-tasot, lipastot, senkit, kirjahyllyt, sohvapöydät, liukuovikaapistot, sekä kirjoituspöydät ja -tuolit.

Metropolin oheispalveluihin kuuluvat vaivattomat kalusteiden kotiinkuljetukset (kunkin ketjun myymälän omalle toimitusalueelle), käyttökuntoon laitot, kasauspalvelut, sekä vanhojen kalusteiden kierrätykset.

Jensen Nova säätösänky Metropoli Kalusten Lanterna Helsinki

Yhtiöllä on olemassa pääkaupunkiseudun läheisyydessä (Tuusulan Sahankulmassa) noutovarasto, josta voit itse noutaa tilaamasi tuotteet.

Helsingin Metropoli Kaluste myymälät (PÄIVITYS 2022: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)

Metropoli Kaluste Kauppakeskus Lanterna
Varikkotie 2 B, 2. kerros
00900 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 10-20, la klo 10-18, su klo 12-18
www.metropoli.eu

Metropoli Kaluste myymälät muualla Suomessa – yhteystiedot (PÄIVITYS 2022: MYYMÄLÄT ON SULJETTU)

Metropoli Kaluste Vantaa Varisto
Martinkyläntie 51
01720 Vantaa
Aukioloajat: ma-pe klo 10-20, la klo 10-17, su klo 12-17
www.metropoli.eu

Metropoli Kaluste Vantaa Porttipuisto
Porttipuistontie 1
01200 Vantaa
Aukioloajat: ma-pe klo 10-20, la klo 10-18, su klo 12-17
www.metropoli.eu

Metropoli Kaluste Tuusula Sahankulma
Moukarinkuja 4 B
04300 Tuusula
Aukioloajat: ma-pe klo 10-19, la klo 10-16, su klo 12-16
www.metropoli.eu

Metropoli Kaluste Lempäälä Ideapark
Ideaparkinkatu 4, 2. kerros
37570 Lempäälä
Aukioloajat: ma-pe klo 10-19, la klo 10-18, su klo 12-18
www.metropoli.eu

Metropoli Kaluste myymälöiden virallinen, yhteinen Facebook-sivusto toimii osoitteessa www.facebook.com/Metropolikaluste.

Sivuille tulee mm. esittelyjä uutuustuotteista ja tietoja ajankohtaisista tarjouskampanjoista.