Helsingin Minos kreikkalainen ravintola

Kreikkalainen ravintola Minos kuuluu Helsingin kauppakeskus Kampin palveluvalikoimiin, osoitteessa Urho Kekkosen katu 1.

Minos on edustanut kreikkalaista ruoka- ja juomakulttuuria Suomessa jo vuodesta 1985 saakka.

Kreikkalainen ravintola Minos Kauppakeskus Kamppi HelsinkiRuokalistalta löytyvät alkuruoat, salaatit, kalaruoat, liharuoat, kasvisruoat, sekä kreikkalaiset jälkiruoat.

Suosittuja vaihtoehtoja menun puitteissa ovat muun muassa herkulliset mezedekset, lammaspaisti ja lammaskyljykset, salaatit, ja välimerelliset kalat, tarkasti valittujen viinien kera.

Reseptit on valittu kreikkalaisen ruokakulttuurin parhaista perinteistä, joissa lähtökohtana ovat herkullisen pehmeät maut. Oliiviöljy ja sitruuna tuovat aurinkoista sävyä niin kasvisannoksille, kalalle, kuin lihallekin.

Juomien suhteen valittavanasi ovat oluet ja siiderit, kuohuviinit ja samppanjat, vermoutit, aperitiivit, viskit, kahvit, jälkiruokajuomat, liköörit, brandyt ja konjakit, valkoviinit, roseviinit, sekä punaviinit.

Myös perheen pienimpiä on muistettu ravintolan toiminnassa, omalla lasten menu-osiollaan (alle 12-vuotiaille lapsille).

Lounasaikaan (ma-pe) Minoksessa on voimassa erillinen kreikkalainen lounasruokalista.

Yksi Minoksen suosion taustalla olevista tekijöistä on maukkaan ruoan ohella tunnelmallinen ruokasali kynttilöineen ja kukkineen. Lisäksi kesäisin voit nauttia kreikkalaisista ruoista ravintolan aurinkoterassilla.

Kreikkalainen ravintola Minos Kauppakeskus Kamppi
Urho Kekkosen katu 1, 1. kerros
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma-la klo 11-24
www.minos.fi

Ravintola Minoksen virallinen Facebook-sivusto on sijoitettu osoitteeseen www.facebook.com/ravintolaminos.

Facebookin kautta voit tarkistaa muun muassa ajankohtaisen lounasruokalistan ja ravintolan ajankohtaisia tapahtumia.