Helsingin Monki vaateliikkeet

Ruotsalainen vaatebrändi Monki on edustettuna Helsingissä kahdella myymälällä, Aleksanterinkadun varrella ja ostoskeskus Forumissa.

Tuotemerkki, joka on kuulunut vuodesta 2008 H&M konserniin, on oman maailmansa luonut muotibrändi.

Monki vaateliike HelsinkiMonki tunnetaan katumuoti-kohtaa-skandi-tyylin designistaan ja epätavallisista, tarinoihin pohjautuvista myymäläkonsepteistaan.

Kyseessä on myös muotikokemus – vaatteita, asusteita, ja myymälöitä kuvaavat leikkisyys, luovuus, ja värikäs graafinen design.

Monkin yksilöllinen katumuoti on pääasiassa suunnattu nuorille naisille, mutta brändissä on kyse henkilökohtaisesta tyylistä kaikenikäisille.

Monki tuotteet HelsinkiVaatekokoelmiin kuuluvat mekot, takit, farkut, neulevaatteet, paidat ja puserot, aluspaidat, hameet, collegepaidat, topit, sekä housut.

Asusteiden puolesta voit ostaa Monkista laukkuja & lompakoita, kauneustuotteita, pientavaroita, hattuja & huiveja, koruja, jalkineita, sukkia, aurinkolaseja, sekä alusvaatteita.

Monki-kokoelmat ovat myynnissä Suomi mukaanlukien 12 eri markkina-alueen puitteissa sekä internet-kaupan kautta 18 maan alueella.

Helsingin Monki toimipaikat – yhteystiedot

Monki Kauppakeskus Forum
Mannerheimintie 20, 1. kerros
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 09-21, la klo 09-18, su klo 12-18
www.monki.com

Monki Aleksanterinkatu
Aleksanterinkatu 48
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 10-20, la klo 10-18, su klo 12-18
www.monki.com

Virallinen Monki Facebook-sivusto on tarjolla osoitteessa www.facebook.com/Monki.

Brändi käyttää Facebookia etenkin kokoelmien kohokohtien esittelemiseen ja tyylivinkkien antamiseen.