Helsingin MR-Kirppis-Shop kirpputori

Kirpputori MR-Kirppis-Shop toimii kauppakeskus Myllypuron Ostarin puitteissa, osoitteessa Kiviparintie 2.

MR-Kirppis-Shop toimii itsepalvelu-kirpputorina.

MR-Kirppis-Shop Myllypuron Ostari HelsinkiTämä tarkoittaa sitä, että jokainen, joka haluaa päästä eroon nurkissa pyörivistä turhista tavaroistaan tai huonekaluistaan, voi laittaa ne kirpputorin tiloihin ja toimesta myytäväksi eteenpäin.

Voit varata tuotteillesi myyntitilan neljästä erilaisesta vaihtoehdosta, kaksi erilaista pöytävuokratilaa, rekki, ja vitriini.

Näistä pöytävuokran lokero sisältää valintasi mukaan (eri hintaluokissa) joko 4 hyllyä + 1 vaatetangon + yhteiskäytössä olevan vaatetangon, tai 4 hyllyä + 2 vaatetankoa.

Vuokra-ajat myyntitiloille on hinnoiteltu aikaperiodeille 6 pvä, 12 pvä, ja 30 pvä.

Maksu tilan vuokrasta tapahtuu etukäteen, pöytää varatessa. Tämän jälkeen tuotteet yksinkertaisesti tuodaan paikan päälle, mutta voit kysyä myös kirpputorin noutopalvelusta.

Kirpputorin tiloista löytyy usein tuotteita kuten käsilaukkuja, huonekaluja, astioita, lastenvaunuja, sekä takkeja ja muita vaatteita.

Käytettyjen tuotteiden oheen MR-Kirppis on tuonut myyntiin myös uusia tavaroita, esimerkiksi naisten ja lasten kumisaappaita, lasten sukkia, sukkahousuja, leggingsejä, talvimyssyjä ym.

MR-Kirppis-Shop Myllypuron Ostari
Kiviparintie 2, toritaso
00920 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 10-18, la klo 10-16
www.facebook.com/mrkirppisshop

MR-Kirppis-Shop myymälä tiedottaa toiminnastaan etupäässä Facebook-sivustonsa kautta, osoitteessa www.facebook.com/mrkirppisshop.

Facebookiin tulee esimerkiksi kuvia ja esittelyjä myyntiin tulleista tuotteista ja tietoja poikkeuksellisista aukioloajoista.