Helsingin Nilson Shoes kenkäkaupat (SULJETTU)

Ruotsalainen kenkäkauppaketju Nilson Shoes on Helsingissä kolmella toimipaikalla, mukana Galleria Esplanadin myymälä. (PÄIVITYS 2022: MYYMÄLÄT ON SULJETTU)

Nilson Shoes on kenkäkauppa, josta löytyy muotia, designia, ja tunnettuja tuotemerkkejä.

Nilson Shoes kenkäkauppa Kauppakeskus Kamppi HelsinkiMonipuolinen valikoima sisältää uusinta kenkämuotia, laatua, ja upeita, miellyttäviä kenkiä niin naisille kuin miehillekin.

Löydät joukosta kaikkea aina klassisista jalkinemalleista tuoreimpiin trendeihin, ja arvokkaammista malleista kukkarolle ystävällisiin versioihin saakka.

Naisten kenkiä myymälöistä löytyy kategorioissa avokkaat, ballerinat, kumisaappaat, kävelykengät, lämminvuoriset kengät, saappaat, sandaalit, sandaletit, tennarit, tohvelit, sekä varsikengät ja bootsit.

Miesten jalkineiden suhteen voit ostaa lämminvuoriset kengät, huolitellut kengät, kumisaappaat, kävelykengät, sandaalit, tennarit, tohvelit, kuin myös varsikengät ja bootsit.

Näiden kategorioiden sisällä löytyy lukuisia kenkäalan merkittävimpiä tuotemerkkejä, ja painotus brändien suhteen näkyy myös ketjun motossa “THE BEST OF SHOE BRANDS”.

Kohokohtia Nilson Shoes edustamissa merkeissä ovat mm. Bugatti, Caterpillar, Clarks, Converse, Dockers, Gant, Hush Puppies, Kangaroos, Rieker, Rockport, Timberland, Vagabond, ja Vans.

Clou jalkineet Nilson Shoes HelsinkiNilsonin filosofiaan kuuluu myydä oikeanlaisia, asukokonaisuuksia täydentäviä kenkiä, mutta jalkineiden tulee samalla olla myös kestäviä ja kauniita.

Tämän takia tuotemerkeistä löytyy ainoastaan valmistajia, jotka täyttävät ketjun korkeat laatuvaatimukset.

Samalla kenkien muoti on aina ajankohtaista, edustaen tyylikkäästi kulloistakin ajanjaksoa.

Näiden seikkojen johdosta Nilson Shoesin keskeistä asiakasryhmää ovatkin muodista ja designista kiinnostuneet, joiden keskeisiä vaatimuksia jalkineille ovat myös istuvuus ja laatu.

Nilson Shoes on osa pohjoismaiden suurinta kenkäkonsernia, NilsonGroup konsernia, joka omistaa myös mm. DinSko, Jerns, Ecco Stores, ja Skopunkten jalkinekauppaketjut.

Nilson Shoesilla on myymälöitä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Kaikkiaan NilsonGroupilla, joka perustettiin Ruotsissa vuonna 1955, on noin 300 kenkämyymälää Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Tanskassa.

Helsingin Nilson Shoes myymälät – yhteystiedot (PÄIVITYS 2022: MYYMÄLÄT ON SULJETTU)

Nilson Shoes Kauppakeskus Kamppi
Urho Kekkosen katu 1, 2. kerros
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 9-21, la klo 9-18, su klo 12-18
www.putfeetfirst.com/fi/nilsonshoes

Nilson Shoes Forum Mannerheimintie
Mannerheimintie 18
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 9-21, la klo 9-18, su klo 12-18
www.putfeetfirst.com/fi/nilsonshoes

Nilson Shoes Galleria Esplanad
Aleksanterinkatu 40
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 10-20, la klo 10-18, su klo 12-17
www.putfeetfirst.com/fi/nilsonshoes

Nilson Shoes myymälät muualla Suomessa – yhteystiedot (PÄIVITYS 2022: MYYMÄLÄT ON SULJETTU)

Nilson Shoes Espoo Kauppakeskus Sello
Leppävaarankatu 3-9
02600 Espoo
Aukioloajat: ma-pe klo 10-21, la klo 9-18, su klo 12-18
www.putfeetfirst.com/fi/nilsonshoes

Nilson Shoes Vantaa Kauppakeskus Jumbo
Vantaanportinkatu 3
01510 Vantaa
Aukioloajat: ma-pe klo 9-21, la klo 9-18, su klo 12-18
www.putfeetfirst.com/fi/nilsonshoes

Nilson Shoes Turku Kop-Kolmio
Aurakatu 8
20100 Turku
Aukioloajat: ma-pe klo 10-20, la klo 10-18, su klo 12-16
www.putfeetfirst.com/fi/nilsonshoes

Nilson Shoes myymälöiden kaikki tuotemerkit

Adidas, Alberville, Ara, Asics, Billi Bi, Björn Borg, Blackstone, Blundstone, Bugatti, Caterpillar, Clarks, Clarks Originals, Clou…

…Converse, Depeche, Dockers, Dr Martens, Duffy, Gabor, Gant, H By Hudson, Hope, Hush Puppies, Johnny Bulls, Kangaroos, Lloyd, Loake, Marco Tozzi…

…Merrell, New Balance, Nike, Nilson Shoes, Oscaria, Palladium, Paolo Sartori Gold, Paolo Sartori Rose, Park West, Playboy, Polo, Reebok, Relax Shoe…

…Rieker, Rockport, Rohde, Shepherd, Skechers, Sneaky Steve, Steptronic, Strategia, Swims, Tamaris, Ten Points, Tiger, Timberland, Unisa, Vagabond, Vans.