Helsingin Nordea konttorit – 4 konttoria & aukioloajat

Voit valita 4 Helsingin Nordea konttorit palvelupaikasta, mukana keskustan puitteissa Annankadulla oleva, kassapalveluita tarjoava konttoripiste.

Lähes 200 vuoden toimintahistorialla ja Pohjoismaiden suurimpiin lukeutuvana pankkina Nordea pystyy tarjoamaan jokaiselle asiakkaalleen yksilöllisiä, alueellisesti räätälöityjä palveluita.

Helsingissä sijaitsevat täyden palvelun pankkikonttorit voivat auttaa sekä henkilö- että yritysasiakkaita heidän tärkeimmissä talousasioissaan, päivittäisten pankkitoimintojen ohella.

Aleksanterinkatu.

Yksityisasiakkaiden puolella palveluvalikoimiin sisältyvät mm. pankkitilit, maksut, pankki-ja luottokortit, verkkopankki, talletukset, sijoitukset, lainat, eläkeratkaisut, vakuutukset, sekä leasing-palvelut.

Nordea VISA Debit kortti - Helsingin Nordea konttorit.

Yritysasiakkaiden palveluvalikoimissa ovat puolestaan muun muassa yritystilit, maksujärjestelyt, yritysten luotto-ja pankkikortit, verkkopankkitoiminnot, kassanhallinta, luotot, leasing-palvelut, vienti-ja kaupparahoitukset, talletukset ja sijoitukset, kuin myös valuuttapalvelut sekä pääomamarkkinaratkaisut.

Nordealla on Helsingissä näiden toimintojen ohella Private Bank puoli, joka palvelee varakkaita yksityishenkilöjä, räätälöiden sijoitus-talletusratkaisut mahdollisimman tarkkaan kunkin asiakkaan henkilökohtaisten toiveiden mukaisesti.

Helsingin Nordea konttorit – yhteystiedot & aukioloajat

Aleksanterinkatu
Aleksanterinkatu 30
00100 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-perjantai ajanvarauksella.
nordea.fi

Annankatu
Annankatu 34
00100 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-16:30
Palvelut: kassapalvelut, tililtä nostot, talletukset ja tilisiirrot. Konttorissa ei ole yritysten rahahuoltopalveluita. Ei ajanvarauksia. Ei soittopyyntöjä.

Keskuskatu
Keskuskatu 5 B
00100 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-perjantai ajanvarauksella.
Palvelut: Konttori palvelee ajanvarauksella vain asunto- tai vakuudellisessa laina-asiassa.

Mannerheimintie
Mannerheimintie 7
00100 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-perjantai ajanvarauksella. Itsepalvelutilassa TalletusOtto ja laskunmaksuautomaatit avoinna klo 6-22.

Helsingin Nordea konttorit palvelupaikkojen virallinen Facebook-sivusto toimii osoitteessa facebook.com/NordeaSuomi/.

Facebookiin tulee muun muassa tietoja konttorien ajankohtaisista palveluista ja vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenpitoon.