Helsingin Nounou Design Showroom

Helsinki Design Districtiin kuuluva Nounou Design Showroom löytyy osoitteesta Uudenmaankatu 2.

Nounou Design on designer ja lasimuotoilija Anu Penttisen vuonna 2003 perustama yritys, joka on erikoistunut pieniin sarjoihin koristeellisia lasituotteita, sekä käsinpuhallettuihin ja ainutlaatuisiin taidelasisiin objekteihin.

Nounou Design Showroom HelsinkiYhtiön toimintaan kuuluu lisäksi erilaisia muita lasituotteita, sekä sarjatuotantona että yksittäiskappaleina valmistettuna, monipuolisesti erilaisiin budjetteihin sopivina ratkaisuina.

Osassa tuotteissa on mukana muitakin materiaaleja, kuten tekstiilejä, puuta, sekä metallia.

Taiteellisen ja käsityötaitoa osoittavan tuotannon ohella Nounou Design ja päämuotoilija Anu Penttinen on jatkuvasti mukana myös lasitavaroiden tuotannon alan design-projekteissa, freelance pohjaisesti.

Näihin freelance projekteihin on lukeutunut mm. yrityksille kuten Iittala, Marimekko, MUM’s, Pasabahce, Orrefors Glassworks, ja Sarner Cristal tehtyjä kokonaisuuksia.

Nounou Design tarjoaa lisäksi yrityksille räätälöityjä ratkaisuja yrityslahjojen suhteen.

Brändin perustanut muotoilija Anu Penttinen ottaa inspiraatiota tuotteisiinsa kahdesta erilaisesta visuaalisesta maailmasta: ihmisen luomasta modernista ympäristöstä (liikenteineen, äänineen, ja katukarttoineen) sekä alkuperäiskansojen taiteesta & käsityöperinteistä.

Nounou Design lasikulhot Helsinki

Monissa Nounou Designin tuotteissa tutkitaan ja tulkitaan järjestyksen ja epäjärjestyksen välistä suhdetta lasimateriaalin kautta.

Vaikka yhtiön ydinosaamista ovat yksittäiskappaleet, tarjolla on myös sarjatuotantoon (kymmenistä satoihin kappaleisiin saakka) otettuja tuotteita, jotka on tuotu mukaan mm. rajoitetulla budjetilla kauniita lasituotteita hakevia asiakkaita varten.

Helsingin showroom myymälän ohella yhtiöllä on olemassa studiotila Nuutajärven lasikylän puitteissa (avoinna asiakkaille sopimuksen mukaan), alueella joka on ollut Suomen lasintuotannon ydinkeskuksia vuodesta 1793.

Nounou Design Showroom
Uudenmaankatu 2
00120 Helsinki
www.nounoudesign.fi

Nounou Designin showroom-myymälä sijaitsee erinomaisella paikalla Helsingin kaupunkia, lyhyen kävelymatkan päässä mm. Esplanadin läntisestä päädystä.

Lähin raitiovaunupysäkki suhteessa Nounou liikkeeseen on “Kolmikulma”, jolle pääsee käyttämällä raitiovaunulinjaa nro. 10.